• 瀏覽: 6,721
  • 回覆: 318
  • 追帖: 2
唔係專登講染疫跳舞群😵
不過現實中有不少中年女人愛去跳老舞,但佔95%都唔會兩公婆,有d更是比$要導師陪跳,現實中我都識得有,仲要跳開有舖引,不停跳不停扭,其實d舞姿仲會令人食慾不振,究竟d老婆點解唔要老公陪埋跳?

熱賣及精選
引用:
原帖由 ttfat68000 於 2020-12-1 11:47 AM 發表

唔係專登講染疫跳舞群😵
不過現實中有不少中年女人愛去跳老舞,但佔95%都唔會兩公婆,有d更是比$要導師陪跳,現實中我都識得有,仲要跳開有舖引,不停跳不停扭,其實d舞姿仲會令人食慾不振,究竟d老婆點解唔要老公陪埋跳?
理性討論分析😅

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2020-12-1 11:48 AM 發表

理性討論分析😅
如果感情已淡,唔通跳跳舞又會行返埋咩?

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2020-12-1 11:47 AM 發表

唔係專登講染疫跳舞群😵
如果六十幾叫中年…都冇問題,問題係佢地老公 少則近70⋯ 你以為個個係 修哥胡楓?

引用:

唔係專登講染疫跳舞群😵
廣埸舞大把大媽陪你跳啦,又夠社交距離,跳吓跳吓彈吓彈吓幾爽呀

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-12-1 01:42 PM 發表

如果六十幾叫中年…都冇問題,問題係佢地老公 少則近70⋯ 你以為個個係 修哥胡楓?
就算係修哥咁都未必會同老婆跳😅

引用:
原帖由 七個幼稚的魚蝦 於 2020-12-1 02:35 PM 發表

廣埸舞大把大媽陪你跳啦,又夠社交距離,跳吓跳吓彈吓彈吓幾爽呀
大媽對嘢就彈😇

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2020-12-1 03:42 PM 發表

大媽對嘢就彈😇

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2020-12-1 03:42 PM 發表

大媽對嘢就彈😇
其實我有個老友,佢老婆早二年去左d社區中心學跳社交舞,個場10條女得3個男,話唔夠男人,d男人一個應付3條女,因為社交舞係一男一女跳,唔同廣場舞同排排舞🤭

引用:
原帖由 七個幼稚的魚蝦 於 2020-12-1 03:47 PM 發表

好多社區中心,見到d大媽好落力咁彈,都有一刻心動想去學😇

引用:

唔係專登講染疫跳舞群😵
一向都有人去跳老舞,得幾個係夫妻跳?

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2020-12-1 03:52 PM 發表

d老公又點會陪個老婆去學,所以個老友曾經問我有冇興趣陪佢老婆去玩😅

引用:
原帖由 902chok 於 2020-12-1 03:55 PM 發表

一向都有人去跳老舞,得幾個係夫妻跳?
夫妻真是小之又少,多數去到配對一齊學

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-12-1 01:42 PM 發表

跳舞嗰家野,自細學有啲舞蹈底子就跳得好睇啲。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2020-12-1 03:52 PM 發表

大媽唔去社區中心過喎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]