• 瀏覽: 3,296
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
小弟最近係YOUTUBE見到一 D所謂專攻男女關係既YOUTUBER ,
話一定唔可以 ... 佢既原因有兩點 :
1,你著得清涼既話 , 佢會覺得你份人可以幾隨便 ...
2,對於男仔來講 , 有正野自己送埋來 , 就梗係接受左先拉
所謂下體決定一切 ...

佢講既野大邏輯我算同意既 , 但問題係男女之間互相吸引 ,
"性味力" 本來就係好重要既一環架拉 ,
你自問會唔會同一個 , 完全無 "性味力" 既異性拍他先 ...
再者 , 其實我又見過唔少 , 開頭係因為樣靚  好身材等原因
但後來至少一段長時間 , 都好恩愛既例子喎 ...
(唔駛下下要去到結婚咁高標準吧 ^.^")

各位姐妹又點睇呢???

著密實d,登佢對你有幻想,才有機會

性味力除衫就有、著住衫性味力係派街坊

支持女仔隨時隨地都著得清涼D

回覆 引用 TOP

15度,點清涼法?

回覆 引用 TOP

著得少布只不過係刺激眼球,
真係要講好感的話反而會覺得包得比較實,
但衣服較貼身展露到身形線條嘅會覺得更加吸引.

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
引用:
原帖由 上啊 於 2020-12-1 10:47 AM 發表

著密實d,登佢對你有幻想,才有機會
... 但太密實既話 , 我只怕唔好話幻想 , D男仔連興趣都無埋喎

引用:
原帖由 軍閥政治 於 2020-12-1 05:52 PM 發表

... 但太密實既話 , 我只怕唔好話幻想 , D男仔連興趣都無埋喎
該大的地方盡量大,你做得到!

引用:
原帖由 上啊 於 2020-12-1 05:53 PM 發表

該大的地方盡量大,你做得到!
見你繼續有疑問,言歸正傳,casual look得啦,簡單就是最好,不用刻意去表現自己,做你自己就得啦,他對你有興趣的自然會多d同你傾解,反之亦然,不用緊張,現階段大家只是普通朋友

你係男仔,去見心儀嘅男仔,緊係要清涼D啦,最好係開浪衭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 subming 於 2020-12-1 10:49 AM 發表

性味力除衫就有、著住衫性味力係派街坊
... SORRY呀S兄 , 我唔係好睇得明你既回覆

回覆 引用 TOP

著得太清涼驚會冷病喎~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-12-1 02:37 PM 發表

即係包到實,但係“騎樓波”?😋

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-12-1 02:37 PM 發表

即係咁???

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]