• 瀏覽: 5,229
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
有時覺得喺老公眼內喇,我就一個佢洩慾嘅工具。唔理妳身體好唔好,心情好唔好,帶娃兒攰唔攰,佢都想要黐住妳滿足佢自己,久而久之,好煩

幾日唔刷牙+ 唔沖涼

回覆 引用 TOP

無表情無聲出、無人有興趣做默

引用:
原帖由 深海怪異富豪 於 2020-12-1 10:06 AM 發表

有時覺得喺老公眼內喇,我就一個佢洩慾嘅工具。唔理妳身體好唔好,心情好唔好,帶娃兒攰唔攰,佢都想要黐住妳滿足佢自己,久而久之,好煩
同佢講清楚囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 subming 於 2020-12-1 10:56 AM 發表

無表情無聲出、無人有興趣做默
佢扮睇唔到呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海怪異富豪 於 2020-12-1 10:06 AM 發表

佢咁衰,試下多啲約呢度啲 ching 做,送幾頂帽過佢

回覆 引用 TOP

1句😂乜你咁渣㗎…🤣

回覆 引用 TOP

引用:

你都幾多post,又男友,又老公,兩個都有??

引用:
原帖由 上啊 於 2020-12-1 09:24 PM 發表

你都幾多post,又男友,又老公,兩個都有??
仲有老婆 又有二奶 又有情人

回覆 引用 TOP

引用:

「帶娃兒」?
妳邊樹人?

回覆 引用 TOP

你又受傷了!

回覆 引用 TOP

你老公性慾好強啊

回覆 引用 TOP

麻煩你應該甘霖,距系你的洩慾工具,會唔會好d?

回覆 引用 TOP

引用:

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]