• 瀏覽: 3,167
  • 回覆: 30
今天開始減肥啦!
其實從中學開始唔長個子了之後就壹直唔停嘅喺長胖
從來沒穿過好樣嘅裙子什麽嘅,感覺穿裙子都系小學時嘅記憶了
就系壹直肥胖纏繞喺身邊!

高中嘅時候遇到自己喜歡嘅男孩子,也系滿滿嘅自卑!
最終睇著他和同班嘅同學結婚生子啦!
大家都到了大學會減肥嘛,
其實我大學嘅時候也想要減肥過噠!而且當時每天吃很少,做運動體操
還花錢去運動房運動,跑步機沒跑幾天,就有壹天下臺階嘅時候崴著腳啦
從此又告別了運動減肥嘅生涯!
至此之後再也沒有減肥得食過啦
而且隨著時間增長竟然脂肪竟然神唔知鬼唔覺嘅越來越多嘅感覺
感覺每張壹歲都好似比之前更胖啦!可悲!!
現喺開始真箇要下定決心減肥啦
本人減肥大晒障礙就系吃嘅多消化快,所以就會特別容易餓!前幾年運動還系可以嘅
現喺身體越來越重,運動感覺好易啫關節受損!
只能通過簡單地運動和改善飲食習慣來減肥啦
而且決定藉助減肥藥嘅助力,壹定要減肥得食!
我也系觀察很多嘅減肥藥!之前也喺他們家做過項目!
感覺挺動心嘅,系純草藥嘅藥丸,而且開便有壹層水蜜桃味嘅糖皮
小小嘅粉紅丸,開啟我嘅減肥之路吧,
之後會唔定時跟大家分享我嘅減肥路程及減肥心得哦!!

附件

82574538_879640915882378_8170691966445232828_n.jpg(140.86 KB)

2020-11-30 02:24 PM

微信图片_20200629111457.jpg(223.17 KB)

微信图片_20200629111445.jpg(107.22 KB)

2.26.jpg(91.77 KB)

加油。運動減肥效果最好,一定要堅持哦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 miall.miall 於 2020-11-30 02:24 PM 發表

今天開始減肥啦!
其實從中學開始唔長個子了之後就壹直唔停嘅喺長胖
從來沒穿過好樣嘅裙子什麽嘅,感覺穿裙子都系小學時嘅記憶了
就系壹直肥胖纏繞喺身邊!
D:\미올_마원원\다이어트 체중계\82574538_879640915882378_8170691966445232828_n.jpg

高中嘅時候遇到自己喜歡嘅男孩子,也系滿滿嘅自卑!
最終睇著他和同班嘅同學結婚生子啦!
大家都 ...
去健身室唔只係可以跑步架咪做重訓囉
重訓+控制飲食一樣可以減肥 而且線條比有氧減更好

回覆 引用 TOP

運動減肥效果最好

回覆 引用 TOP

加油,要堅持哦

回覆 引用 TOP

加油堅持!一起變美~

回覆 引用 TOP

加油,要堅持吖

回覆 引用 TOP