• 瀏覽: 1,211
  • 回覆: 21
我係大家心木中既白馬王子

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-11-29 06:15 PM 發表

我知

引用:
原帖由 小強強強 於 2020-11-29 06:16 PM 發表

我知
甘你依+要點做亞

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-11-29 06:17 PM 發表

甘你依+要點做亞
又如何?

引用:
原帖由 小強強強 於 2020-11-29 06:19 PM 發表

又如何?
唔好同我講你身上仲有依服係身~~~~~~~~螳螂最鍾意食小強~~~~~~~~~我依+就要吉死你

回覆 引用 TOP

你隻小強~~~~~~~~依+係WHERE啊~~~~~~~一定要捉住你黎~~~~~~吉死你
吉死你~~~~~~~~~~~吉死你~~~~~~~~~~~~~~吉死你~~~~~~~~~~~~~~吉死你~~~~~~~~~~~~~~吉死你
吉死你~~~~~~~~~~~吉死你~~~~~~~~~~~~~~吉死你~~~~~~~~~~~~~~吉死你~~~~~~~~~~~~~~吉死你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-11-29 06:15 PM 發表

圖畫紙嗰個呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-11-29 06:33 PM 發表

你隻小強~~~~~~~~依+係WHERE啊~~~~~~~一定要捉住你黎~~~~~~吉死你
吉死你~~~~~~~~~~~ ...
咁多個死字?好似受咗好大打擊咁?

回覆 引用 TOP

傾慕白馬王子果d至少都60歲啦

回覆 引用 TOP

引用:

心木???
乜Q野黎架!

回覆 引用 TOP

白馬王子??

回覆 引用 TOP

滿頭白髮,我知架

回覆 引用 TOP

點解咁講

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]