• 瀏覽: 43,212
  • 回覆: 199
  • 追帖: 3
我想問 。有冇心理測驗 測試自己 是否願意和一個 “一開始就不喜歡”(指其外表 聲線和工作)的女仔“白頭到老”嘅人?

或者有冇“師兄”有這些親身經驗?

引用:
原帖由 3個不安的師兄 於 2020-11-29 07:22 AM 發表

我想問 。有冇心理測驗 測試自己 是否願意和一個 “一開始就不喜歡”(指其外表 聲線和工作)的女仔“白頭到老”嘅人?

不懂得欣賞別人的優點、檢討自身的不足,只會將別人的缺點無限放大/委過於人嘅人,係唔可能會培養岀感情來的!!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-11-29 07:29 AM 發表

不懂得欣賞別人的優點、檢討自身的不足,只會將別人的缺點無限放大/委過於人嘅人,係唔可能會培養岀感情來的!!
姣鬆啲 言之甚是 你正是此種人?

引用:
原帖由 3個不安的師兄 於 2020-11-29 07:52 AM 發表

姣鬆啲 言之甚是 你正是此種人?
自己說是或不是,係無用的!

回覆 引用 TOP

培養出來的感情感覺唔會係真愛,只係對住時間長產生依賴感,個人感覺

引用:
原帖由 3個不安的師兄 於 2020-11-29 07:22 AM 發表

當然可以,不過都系體樣先

講膠派!!! 冇真人經驗 我不信!!

回覆 引用 TOP

引用:

咩工作令你不喜歡呀?

引用:
原帖由 B凸G凹 於 2020-11-29 12:30 PM 發表

咩工作令你不喜歡呀?
係美容 做美容者

引用:
原帖由 3個不安的師兄 於 2020-11-29 12:31 PM 發表

係美容 做美容者
你不喜歡人化妝

回覆 引用 TOP

不喜歡無所謂,培養感情的前提是不討厭,才有機會多了解,慢慢發展他的優點

引用:

如果你睇AV 永遠只睇同一個女優的話, 你應該可以

回覆 引用 TOP

密室可以

引用:
原帖由 sheytelea 於 2020-11-29 12:41 PM 發表

不喜歡無所謂,培養感情的前提是不討厭,才有機會多了解,慢慢發展他的優點
連少少 鐘意也冇呢?能培養?

引用:

愛情就無培養,感情可以。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]