• 瀏覽: 7,233
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
埋咗婚之後,唔理老婆系咪美麗動人,賢惠溫柔,男人都頂唔順出便嘅誘惑,究竟系因為咩呢?

引用:
原帖由 深海怪異富豪 於 2020-11-28 09:49 PM 發表

埋咗婚之後,唔理老婆系咪美麗動人,賢惠溫柔,男人都頂唔順出便嘅誘惑,究竟系因為咩呢?
可能出面的女人年輕貌美

回覆 引用 TOP

出軌正常,但千萬不要當真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海怪異富豪 於 2020-11-28 09:49 PM 發表

新鮮感 咸濕

回覆 引用 TOP

可能個老婆真係唔好呢

可能結婚太耐,係出面又有女人落搭,新鮮感同咸濕同時上身😂

回覆 引用 TOP

正常

回覆 引用 TOP

一定會

回覆 引用 TOP

引用:

女人咪一樣會喺結婚前同結婚之後出軌

回覆 引用 TOP

引用:

因為老婆唔夠溫柔體貼 ,主要係老婆拒絕行房

引用:

女人自作業

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 畀你玩殘 於 2020-11-29 09:50 AM 發表

因為老婆唔夠溫柔體貼 ,主要係老婆拒絕行房
沒嫁時, 只係負責照顧自己。婚後, 又要照顧老公, 一個唔小心又生仔。照顧咁多人,咁多嘢做; 點樣可以温柔?!
小貓都變老虎啦!

引用:
原帖由 江湖默默的手袋 於 2020-11-29 12:50 PM 發表

沒嫁時, 只係負責照顧自己。婚後, 又要照顧老公, 一個唔小心又生仔。照顧咁多人,咁多嘢做; 點樣可以温柔?!
小貓都變老虎啦!
所以外人同你分擔,你應該感恩。

回覆 引用 TOP

外邊免費餐,食夠就閃。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]