• 瀏覽: 2,825
  • 回覆: 12
[隱藏]
有家室男人,最忌食著痴線西

男人最忌食著痴線西,特別係有女朋友同已婚人士。單身呃蝦條肯定煩一排,普通拍拖就難甩身。如果你本身拖住條女、已婚、一家幾口就肯定仆街。

有啲女人真係痴撚線,唔係講笑。佢唔好過,都唔會俾你好過。你唔愛我呀?口講就話都愛你,實際上就攬炒囉。你有女朋友、老婆呀?我搵佢傾兩句先再放你走囉。

呢啲痴線西總係有種吸引力,一係就好撚淫,個樣好正身材好索,一係就嗲功一流,講兩句就氹到你高潮。佢地好識激發男人保護慾,硬係有一兩樣嘢特別慘,就算佢本身有男朋友、老公,都一定係「佢對我唔好」,班英雄主義嘅男人就好想幫下佢。男人無法自拔咁衝去攬佢,條女就會好主動,任你玩,成日嗲你,令你覺得自己一定係最有吸引力嘅救世主。

男人係呢個時候通常好快樂,但呢種快樂係短暫,條女唔係真心愛你。

佢會越嚟越癲,講話就「好愛你,愛到不求名份,唔想你走,同你一齊多一秒就一秒,你地先至係真愛」。但係就好多要求,郁啲就發癲。一有咩事就會周圍唱衰你,同人講你對佢有幾賤。佢就好可憐,只係全心全意愛你嘅小女孩。

明明講好咗地下情都好,唔知點解班mutual friends都開始知,就嚟傳返去女朋友或老婆度。但佢都仲係面不改容咁嗲你,好主動咁索求你嘅性同愛。同時繼續做一個神經質,越綁越緊嘅癲婆。

到你知錯想斬纜,返去好好對自己女朋友或老婆,開始覺得條女太high maintenance,佢就會周圍唱係你欠咗佢。

喂,得唔到你梗係唔忿氣啦,一定要千方百計攬炒。第一時間cap哂你啲嘢send出街,有幾揚得幾揚。再搵你女朋友或老婆,扮受害者扮弱者:「唔關我事架,係你老公真心愛我,成日約我扑嘢,我都想放手好耐,係佢話你醜樣,你煩,對你冇感情,但我唔要佢架啦,你要啦。」



作者:晞嵐 Hei Nam
FB: 晞嵐



回覆 引用 TOP

小心


回覆 引用 TOP

出嚟行預咗要還啦,抵死喎


回覆 引用 TOP

屌!係你開埋啲期票做唔到啫,講清講楚邊有哩啲問題!?


回覆 引用 TOP

[隱藏]
免費嘅嘢往往都係最貴嘅


回覆 引用 TOP

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
真心愛一個人係絕對唔會出軌,唔會同第二個男人上床,呢種痴線西要小心,仲識講到幾愛你,實則心計極重城府極深,想人埋佢單,自己得唔到仲要同你攬抄。什至要落你情降,控制你人生,極其high maintenance兼冇陰德嘅一種人。想搞人條命,控制別人人生真係好恐怖嘅人。佢識主動姣溝你,一樣識主動姣溝第二個,送上門嘅痴線西都要避之則吉。


回覆 引用 TOP

[隱藏]
呢種送上門嘅痴線西好叻扮嘢,事實最high maintenance, 會喺你背後做好多嘢想去控制你,什至落你情降,搞你條命


回覆 引用 TOP

俾件痴線西煩住,所以你深有體會,一定兩個月前話免費嘅嘢最貴


回覆 引用 TOP

呢種痴線西扮到自己幾可憐,有幾真心,出軌仲厚顏無恥話真心,實則早就諗過揾後路,同佢出軌嗰個又唔要佢。喂,得唔到你梗係唔忿氣啦,佢仲唔千方百計要同你攬炒,所以你都話佢報復心最強,城府最深心計最重。


回覆 引用 TOP

係痕嘅,得閒買下羽毛球拍好過啦


回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]