• 瀏覽: 4,914
  • 回覆: 39
如會
原因係...?

應該不會,我現在第一胎,如有第二貽,我會選返現在的Neuro PXX,因沒有什麼大問題,仔仔好肯食

♥ BobbbbieBaby

你才是我想要的附和 ♪
引用:
原帖由 Angelabobbie 於 2020-11-28 01:12 PM 發表

應該不會,我現在第一胎,如有第二貽,我會選返現在的Neuro PXX,因沒有什麼大問題,仔仔好肯食
因為大仔濕疹問題我想轉,醫生都建議
所以諗,第二胎補粉就唔洗煩
跟大仔食同一隻

你對第一隻奶有意見呀?
我BBs都係飲2樓果隻,無意問題
唔會無啦啦轉

引用:
原帖由 嫻貴妃 於 2020-11-27 11:53 PM 發表

如會
原因係...?
會 怕調亂

我簡番同一隻,都係A+

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 limax 於 2020-11-29 08:50 AM 發表

會 怕調亂
唔會掛? MARK 番好其實唔會亂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 嫻貴妃 於 2020-11-28 11:33 PM 發表

因為大仔濕疹問題我想轉,醫生都建議
所以諗,第二胎補粉就唔洗煩
跟大仔食同一隻
如果細B唔唔夾大B隻奶粉都無計呀

不會問結果
兩個B都係獨立個體,都係要比佢試下邊隻夾到,
囡囡就食illumx夾得唔錯,一日有一便便,所以就無再轉

唔會,好似我女女依家食Aptamil白金食得幾好,日日有便便又長肉,咁我之後生第二個都會比呢隻奶粉佢試咗先,如果適應到就會繼續比佢食

引用:
原帖由 拎毛 於 2020-11-30 05:37 PM 發表

唔會,好似我女女依家食Aptamil白金食得幾好,日日有便便又長肉,咁我之後生第二個都會比呢隻奶粉佢試咗先,如果適應到就會繼續比佢食
正常都係咁既,我自己兩個小朋友都係食白金大,so far兩個免疫力都唔錯,冇咁易病。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kikowoo7day 於 2020-11-29 01:09 AM 發表

你對第一隻奶有意見呀?
我BBs都係飲2樓果隻,無意問題
唔會無啦啦轉
有濕疹搵唔到致敏源, 一時又會好轉, 一時又翻發
本身飲緊果隻便便無問題的醫生就叫我轉埋奶粉試下, 話唔一定要食低敏奶粉
btw
Neuro PXX👈呢隻邊度買會平d呢?

引用:
原帖由 ning_yoka 於 2020-11-30 01:15 PM 發表

兩個B都係獨立個體,都係要比佢試下邊隻夾到,
囡囡就食illumx夾得唔錯,一日有一便便,所以就無再轉
咁又係, 都要夾到先得

回覆 引用 TOP

我兩個小朋友都係a+,一來大牌子,二來唔貴,三來都夾bb

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-12-1 01:15 AM 發表

我兩個小朋友都係a+,一來大牌子,二來唔貴,三來都夾bb
X2,  我個都飲緊A+, 就算將來生第2個, 我都會比佢飲A+試下先

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]