• 瀏覽: 304
  • 回覆: 7
本來妳兩年前拒絕我後,一方面我好努力KEEP FIT,希望你會有回心轉意嘅一日,另一方面我亦好努力忘記你,但每次當我下定決心嘅時候,妳總係令我胡思亂想。
呢兩年除左工事非不得已,大家都盡量唔接觸,但妳點解成日喺我面前出現呀

你咁耐以來用MINIONS做 WHATAPP頭像,一直無轉,最近我又用MINIONS做頭像,過幾日你就改左用小新張圖,等我以為有機,於是改用小葵做頭像。呢兩個星期你知道我有幾開心嗎?今個星期我兩日輪值,你兩日都黎我輪值嗰層搵同事,你知道我有多高興嗎?昨日喺電梯同你獨處,你知道我幾想同你講話嗎?點知唔夠一個鐘,你就換左嗰張嚇到喊嘅頭像,直至此刻,我終於知道自己每日搏命做GYM KEEP FIT 原來係白費心機,原來喺你心目中,我係咁驚嚇,多謝你,讓我下定決心死心了

附件

unnamed.jpg(30.45 KB)

2020-11-27 07:20 PM

平生不解藏人賤
到處逢人說戇Q
熱賣及精選
大愛,但不偉大,不打撓,就不是愛情!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pkrai 於 2020-11-27 07:18 PM 發表

本來妳兩年前拒絕我後,一方面我好努力KEEP FIT,希望你會有回心轉意嘅一日,另一方面我亦好努力忘記你,但每次當我下定決心嘅時候,妳總係令我胡思亂想。
呢兩年除左工事非不得已,大家都盡量唔接觸,但妳點解成日喺我面前出現呀

你咁耐以來用MINIONS做 WHATAPP頭像,一直無轉,最近我又用MINIONS做頭像,過幾日你就改左用小新張圖,等我以為有機,於是改用小葵做頭像。呢兩 ...
真的能死心?

回覆 引用 TOP

仲有半年,我就完合約,我決定轉工了

平生不解藏人賤
到處逢人說戇Q

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pkrai 於 2020-11-27 07:18 PM 發表

你咁耐以來用MINIONS做 WHATAPP頭像,一直無轉,最近我又用MINIONS做頭像,過幾日你就改左用小新張圖,等我以為有機,於是改用小葵做頭像。呢兩 ...
壹直都是妳在單相思,只是妳心裏還幻想改變。早就該放手的,開始新的生活,不要為壹個不愛妳的人如此。祝妳早日找到妳的幸福

回覆 引用 TOP

放手吧!該開始新嘅生活了,呢種感情永遠唔會實現,搵一個重新開始。

回覆 引用 TOP

引用:

應該係,佢從來無唸過同你會有野,所以最好還是放棄吧

回覆 引用 TOP

其實兩年前WHATAPP佢話大家係同事之後,我就已經無主動同佢講野,只係上年佢生日祝過生日快樂,亦同佢講左我會死心,跟住我就再無WHATAPP過佢。
喺公司我亦盡量避開佢,有時大家遇見,我都盡量唔望佢,以免自己亂諗野。反而係佢喺我附近出現多。
有時忍唔住偷望佢,見到佢都有望我,嗰種開心實在難以形容,但今次見到佢WHATAPP呢張相,我知我一定要離開喇

平生不解藏人賤
到處逢人說戇Q

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]