• 瀏覽: 938
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
唔知呢度sis有幾多有植開睫毛或者做開角蛋白美睫呢?
不如一齊傾下做左覺得點呀~大家做左覺得點?

我植左眼睫毛之後,都多左人讚😂😂😂
仲照多左鏡😆😆😆

引用:
原帖由 台灣小魚蛋 於 2020-11-27 06:46 PM 發表

唔知呢度sis有幾多有植開睫毛或者做開角蛋白美睫呢?
不如一齊傾下做左覺得點呀~大家做左覺得點?
如果你本身怕煩又懶懶地唔想點打理 會唔小心捽眼加雙眼皮 就簡角蛋白會方便好多同埋已經好靚,而植眼睫毛就一定唔可以捽眼同埋keep到一個月左右就要拆同換,我自己就有keep住做角蛋蛋白🤪🥸

回覆 引用 TOP

如果本身睫毛短同疏做角蛋白會無咩效果🦥🦥

我睫毛幼又短,keep 住做植睫毛幾年了,每次大約保持到一個月; 上眼線都唔洗劃,個人望落精神好多;但唔可以卒眼.  我有fd本身睫毛長的就做角質蛋白

引用:
原帖由 Selina_yuen 於 2020-11-29 04:40 PM 發表

我植左眼睫毛之後,都多左人讚😂😂😂
仲照多左鏡😆😆😆
師姐植開有無咩要注意?

引用:
原帖由 清晨123 於 2020-11-30 10:48 AM 發表

我睫毛幼又短,keep 住做植睫毛幾年了,每次大約保持到一個月; 上眼線都唔洗劃,個人望落精神好多;但唔可以卒眼.  我有fd本身睫毛長的就做角質蛋白
唔怪得上面都有師姐講,果然係兩樣唔同既野黎
我諗我都似師姐,睫毛都疏黎緊Xmas前考慮下植睫毛都好

自己可以操作咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台灣小魚蛋 於 2020-11-30 04:01 PM 發表

唔怪得上面都有師姐講,果然係兩樣唔同既野黎
我諗我都似師姐,睫毛都疏黎緊Xmas前考慮下植睫毛都好
同gel甲一樣,試咗返唔到轉頭😁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中難吃的羊 於 2020-11-29 07:15 PM 發表

如果本身睫毛短同疏做角蛋白會無咩效果🦥🦥
唔建議

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台灣小魚蛋 於 2020-11-30 03:49 PM 發表

師姐植開有無咩要注意?
無咩特別要注意既,好多保養方法上網都睇到
我去開KP,試過幾間貴過佢嘅都會痴到好快甩,但KP都keep得耐同好整齊

大家如果有興趣試做角蛋白可以搵我
我搵緊人做model儲相
只收材料費 可以pm我睇原料同效果圖
謝謝😀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Selina_yuen 於 2020-11-30 08:00 PM 發表

無咩特別要注意既,好多保養方法上網都睇到
我去開KP,試過幾間貴過佢嘅都會痴到好快甩,但KP都keep得耐同好整齊
我見日式有d會計條數,其實點揀?

感謝分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台灣小魚蛋 於 2020-12-2 03:43 PM 發表

我見日式有d會計條數,其實點揀?
我植開140條,想植幾多你可以同美睫師傾
https://www.kesalanpatharan.hk/new/

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]