• 瀏覽: 8,880
  • 回覆: 88
睇你有幾愛佢?有時我會想生仔嚟做乜?好似昨晚〈東張〉陳煒嗰段咁講,生咗將來等死,個仔看到父母死會好傷心,個阿媽如果看到個仔死先就更傷心!

引用:
原帖由 tomymt 於 2020-11-28 11:29 AM 發表

睇你有幾愛佢?有時我會想生仔嚟做乜?好似昨晚〈東張〉陳煒嗰段咁講,生咗將來等死,個仔看到父母死會好傷心,個阿媽如果看到個仔死先就更傷心!
好似離咗題, 呢個問題應該去宗教版討論。

世界上一般o既食品問題,不外乎兩樣--細菌同毒素。
細菌,你煮一煮就冇事。毒素,有方法分解。至於輻射,
你煮唔到佢,因為佢唔係生物,分解,亦分解唔到。
所以輻射先係最需要注意o既,但港人就係選擇性失明。
中出即飛

回覆 引用 TOP

宜家仲生仔唔L好玩啦

回覆 引用 TOP

代母

回覆 引用 TOP

生唔到仔或者唔生仔嘅女人
要黎把撚咩
拍拖咪算 唔駛結婚咁重飛

老左 2個眼啤啤有乜為
家庭樂係乜撚都唔知
緊係搵個生到嫁啦

再者 拍得長拖 當然有諗結婚
咁佢當初隱瞞你  係佢自私
飛佢 怪誰?

回覆 引用 TOP

你真係想要小朋友?
可能條女𠱓你等你唔戴套內射,之後話有BB局你結婚喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-11-27 09:36 PM 發表

外表同正常女仔無異, 亦都有正常陰道, 不過子宮天生異常, 子宮5可能陀bb
你知唔知變性手術重建陰道,可以整到同女士一模一樣?不過喺用一截直腸,即喺你以為喺叼緊陰道,其實喺叼緊屎👁

回覆 引用 TOP

有陰道咪夠囉,如果唔諗住生BB

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-11-27 09:36 PM 發表

外表同正常女仔無異, 亦都有正常陰道, 不過子宮天生異常, 子宮5可能陀bb
咁咪好咯,中出唔使戴袋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-11-27 06:41 PM 發表

佢話 呢1生都生唔到仔, 初相識嗰陣佢又唔講明, 咁e+點算好?
甘味好囉!唔洗帶套

回覆 引用 TOP

分手啦,一世流流長,感情事千祈唔可以心軟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomymt 於 2020-11-28 11:29 AM 發表

事實嚟!
其實好多夫妻係因為唔夠愛對方或唔係真愛
所以先至要生仔女去維繫婚姻關係

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2020-11-28 11:41 AM 發表

好似離咗題, 呢個問題應該去宗教版討論。
係現實。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]