• 瀏覽: 39,303
  • 回覆: 216
  • 追帖: 3
係度睇左好多post都見好多好多偷食既已婚人士

男人愛同性可以分開 , 多數偷食都係為身體,可能只有0.1%係例外

相對女人多數唔係咁易將情同性分開

作為人妻既你, 點解會出去搵情人?

可唔可以分享下?

p.s 純討論

如果愛同性可以分開、咁幾惡頂都照做得到
無你咁好胃口、我係果0.1%

回覆 引用 TOP

我知道的案例是隔離飯香(老公/情人無用 一事無成 明明男方很疼女方的 但偏偏女方就是如此)
另一案例是老公無商量餘地下遠走他鄉(他有加藉護照)拋下妻兒(據女方所知他現在在他郷也沒有女人)所以有男仕對她好點 便情傾於該男仕
有另一案例是不懂拒絕(可能女方一早便情傾男方)事緣是該女仕是大陸人(未婚夫是香港人)為準備結婚事宜到港購物 當然所找對像是我的朋友 所有事辦妥完畢隨即返回內地(朋友說明沒有幫忙付款購物)到桑拿後...直到只得二人同房後就...據朋友說連自己的初體驗也嘗試了

據我所知大陸好多人妻因為性而出軌...

引用:
原帖由 超級啤啤熊 於 2020-11-27 04:54 PM 發表

男人愛同性可以分開 , 多數偷食都係為身體,可能只有0.1%係例外

可唔可以分享下?

p.s 純討論
一個巴掌拍唔響,有姣婆自然就有姿粉客,古今如是。

一堆男人/有J女回你

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

而家嘅人,感情就係立立亂

引用:
原帖由 超級啤啤熊 於 2020-11-27 04:54 PM 發表

可唔可以分享下?

p.s 純討論
女人重感覺 男人比到重視你既感覺 你地女人即脫

引用:

可唔可以分享下?

p.s 純討論
以我的經驗:經驗
1. 未玩夠。
2. 形勢所迫而要結婚,心有不甘而出來找尋‘真愛’。
3. 老夫少妻,肚餓出來尋食。
4. 生活所迫,不滿現狀。現狀
還有其它,不能一一列出。

引用:

可唔可以分享下?

p.s 純討論
相對女人多數唔係咁易將情同性分開?佢哋將情同愛分開咗你都未知啦!女人唔愛都可以同男人做,只不過係有部份嘅男人接受唔到呢個事實,繼續自欺欺人。

引用:

可唔可以分享下?

p.s 純討論
西痕

回覆 引用 TOP

引用:

可唔可以分享下?

p.s 純討論
老夫少妻,大廿年嗰啲,老嘢成條老鹹魚咁,餵西得飽咩

生理需求

回覆 引用 TOP

報復

不求多, 只求穩。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右