• 瀏覽: 1,157
  • 回覆: 31
前段時,我和自己嘅男朋友分手了,主要原系佢有了第三者,但系我仲系很愛佢,就繫心理呢個坎過唔去,我該點樣嘅調整自己?

搵D細藝、忘記過去

【禁止提供應用程式下載連結】
引用:
原帖由 南區義妹頭 於 2020-11-27 04:42 PM 發表

前段時,我和自己嘅男朋友分手了,主要原系佢有了第三者,但系我仲系很愛佢,就繫心理呢個坎過唔去,我該點樣嘅調整自己?
積極D同樓下個看更玩下曖昧等自己有D記托

回覆 引用 TOP

搵第2個

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lauyu1314 於 2020-11-27 04:47 PM 發表

搵D細藝、忘記過去
刨下馬仔,插下老頭....咁呀?

引用:
原帖由 南區義妹頭 於 2020-11-27 04:42 PM 發表

可能你男友喜歡刺激所以偷食小三,宜家小三變正印,你可以做作前男友小三,之後變番正印。

回覆 引用 TOP

搵富有嘅新目標

回覆 引用 TOP

引用:

去多啲街市買多啲唔同品種嘅矮瓜返屋企練習、品嚐…

…好快妳就會習慣與矮瓜為伍嘅樂趣㗎喇!

引用:

如果真心愛佢,好難調整。
我過左2個半月,冇好過,日日行屍走肉。😭

另一個Ching 3個半月,一樣係咁。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-11-27 08:32 PM 發表

去多啲街市買多啲唔同品種嘅矮瓜返屋企練習、品嚐…

…好快妳就會習慣與矮瓜為伍嘅樂趣㗎喇!
你份人真係好豁達。

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-11-27 08:33 PM 發表

你份人真係好豁達。
嘗試吓看事物時,別要拿著兩碌用完的厠紙筒,當望遠鏡般望…

…咁樣以後你睇嘢都有機會會豁達些的~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-11-27 08:36 PM 發表

嘗試吓看事物時,別要拿著兩碌用完的厠紙筒,當望遠鏡般望…

…咁樣以後你睇嘢都有機會會豁達些的~
我明,但做唔到。。。

引用:
原帖由 紂王馬 於 2020-11-27 08:38 PM 發表

我明,但做唔到。。。
知易痕難也~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-11-27 07:00 PM 發表

你諗得太多啦阿伯

無腦死豬西先睇爛果日報

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-11-27 07:00 PM 發表

馬版少左你、好大損失、幾時又開個新AC圍爐

【禁止提供應用程式下載連結】
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]