• 瀏覽: 3,228
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
擔心佢唔生銹

回覆 引用 TOP

自己搵自己使哂....................

你就真係唔生鏽喇.................

專心炒股........

吹水會分心, 會走雞.............

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 佛肥 於 2020-11-26 09:14 PM 發表

我心諗細時又擔心佢5生銹 大時又未必養你 現時自己搵自己使晒冇付擔
唔生 唔洗煩! 唔娶 唔洗煩!

引用:
原帖由 佛肥 於 2020-11-26 09:14 PM 發表

我心諗細時又擔心佢5生銹 大時又未必養你 現時自己搵自己使晒冇付擔
將來老咗點算呢?

引用:
原帖由 佛肥 於 2020-11-27 03:57 PM 發表

有仔女又點 如果冇左獨立能力 一樣要入老人院 見得太多了
都有呢啲人,但又有啲單獨一個人住唔去老人院㗎。

引用:
原帖由 佛肥 於 2020-11-27 04:03 PM 發表

到你手腳5聽使 5想入都要入 食呀屎屎尿尿呀點去
佢哋好老七老八十仲一個人獨居嗰啲身體健康嘅,至於佢唔去老人院就唔知佢點諗啦。

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-11-27 02:46 PM 發表

唔生 唔洗煩! 唔娶 唔洗煩!
如果個個都唔生唔結婚個社會會變成點呢?

引用:
原帖由 佛肥 於 2020-11-27 04:09 PM 發表

行得走得我都5入啦
咁又係得閒周圍行吓都得,入咗去冇得行

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mia20 於 2020-11-27 04:10 PM 發表

如果個個都唔生唔結婚個社會會變成點呢?
變成精英化, 有錢有能力的人 才生細路! 低級工種 由 機械人 代替!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-11-27 07:24 PM 發表

變成精英化, 有錢有能力的人 才生細路! 低級工種 由 機械人 代替!
咁人口越小越少⋯⋯

引用:
原帖由 mia20 於 2020-11-27 07:26 PM 發表

咁人口越小越少⋯⋯
事實上 新一代人 就係希望 人口愈來愈少, 佢哋可以得到更多 資源 同利益⋯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]