• 瀏覽: 8,551
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
同我講記屎忽窿外生咗三粒嘢, 之前有一粒冇乜點理, 照鏡發現多咗兩粒細 叫我睇😂 我都唔知係乜!! 同佢搞完嘢之後第二日附近生左粒好似暗瘡, 痕癢少少痛, 我叫佢睇醫生啦我幫唔到佢, 佢話妹妹位置都好似生咗粒暗瘡一直都未好, 兩邊陰唇都有一兩粒, 唔痛冇乜嘢, 持續咗兩個月, 佢上網睇 睇見人哋話自己會穿左如果唔係先睇醫生, 都有幾個月,下個月即刻睇醫生, 我同佢都好乾淨點解會咁樣呢? 唔會拈花惹草, 係咪佢因為成日夜瞓抵抗力差呢?🤔

去睇醫生啦~

你有⋯⋯無⋯⋯吊💩眼?

聽描述似 HPV 病徵喎

引用:
原帖由 台風默默的手袋 於 2020-11-26 05:11 PM 發表

同我講記屎忽窿外生咗三粒嘢, 之前有一粒冇乜點理, 照鏡發現多咗兩粒細 叫我睇😂 我都唔知係乜!! 同佢搞完嘢之後第二日附近生左粒好似暗瘡, 痕癢少少痛, 我叫佢睇醫生啦我幫唔到佢, 佢話妹妹位置都好似生咗粒暗瘡一直都未好, 兩邊陰唇都有一兩粒, 唔痛冇乜嘢, 持續咗兩個月, 佢上網睇 睇見人哋話自己會穿左如果唔係先睇醫生, 都有幾個月,下個月即刻睇醫生, 我同佢都好乾淨點解會咁樣呢? 唔會拈花惹 ...
COVID變種

回覆 引用 TOP

等我幫佢睇睇!

xyz_666

回覆 引用 TOP

你要勤力洗干淨條賓州

聽講用毒龍鑽鑽下嗰粒痔瘡

會有一定改善

引用:
原帖由 subming 於 2020-11-26 11:17 PM 發表

你要勤力洗干淨條賓州
🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 勤力的人 於 2020-11-26 09:37 PM 發表

你有⋯⋯無⋯⋯吊💩眼?

幫佢對返入去

呢D先唔係痔瘡⋯⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台風默默的手袋 於 2020-11-26 05:11 PM 發表

同我講記屎忽窿外生咗三粒嘢, 之前有一粒冇乜點理, 照鏡發現多咗兩粒細 叫我睇😂 我都唔知係乜!! 同佢搞完嘢之後第二日附近生左粒好似暗瘡, 痕癢少少痛, 我叫佢睇醫生啦我幫唔到佢, 佢話妹妹位置都好似生咗粒暗瘡一直都未好, 兩邊陰唇都有一兩粒, 唔痛冇乜嘢, 持續咗兩個月, 佢上網睇 睇見人哋話自己會穿左如果唔係先睇醫生, 都有幾個月,下個月即刻睇醫生, 我同佢都好乾淨點解會咁樣呢? 唔會拈花惹 ...
睇醫生啦,唉。

回覆 引用 TOP

切得!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台風默默的手袋 於 2020-11-27 03:39 PM 發表

咁佢有冇?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]