• 瀏覽: 6,058
  • 回覆: 19
我見好多人都係打針去眼袋同眼紋,但其實我好怕痛,仲要咁近眼打針//抽脂真係唔太想…
係咪要解決到一定要打針?

回覆 引用 TOP

為啦美,在痛也值得哦

唔一定嫁,宜家有D無侵入性既機都可以做到
我都唔prefer打針,不過緊係要睇你個問題,同埋範圍先知邊種方法好D啦

引用:
原帖由 夜古黑頭 於 2020-11-26 05:17 PM 發表

為啦美,在痛也值得哦
最好都係安全d既方法啦

回覆 引用 TOP

我自己怕痛,但又想有d效果可以睇到,所以聽醫生講做左1.5mm ultherapy,d細紋同眼袋睇落都無咁勁了^^
唔一定打針

引用:
原帖由 talkwithme 於 2020-11-27 05:09 PM 發表

唔一定嫁,宜家有D無侵入性既機都可以做到
我都唔prefer打針,不過緊係要睇你個問題,同埋範圍先知邊種方法好D啦
明白,無侵入既機你會覺得邊D有用?
針我都有D驚老老實實

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Emilythestrange 於 2020-11-27 07:00 PM 發表

我自己怕痛,但又想有d效果可以睇到,所以聽醫生講做左1.5mm ultherapy,d細紋同眼袋睇落都無咁勁了^^
唔一定打針
做機我OK呀,無傷口就得你係邊間醫生?如果係我都想做下機,你做既係幾錢?

引用:
原帖由 Emilythestrange 於 2020-11-27 07:00 PM 發表

唔一定打針
會hard sell嗎?

引用:
原帖由 望見古牛 於 2020-11-30 08:35 PM 發表

針一定痛爆...好睇醫生手勢,見過有D唁太好既醫生會打瘀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 拎毛 於 2020-11-30 04:31 PM 發表

做機我OK呀,無傷口就得你係邊間醫生?如果係我都想做下機,你做既係幾錢?
個陣我做全面+眼都係$7000ja,應該係半價promo,仲即時見到效果,你可以問下仲有無喔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生活無保障 於 2020-12-1 03:20 PM 發表

會hard sell嗎?
最驚hard sell個d,所以我先去cosmax呢間跟得好好之外醫生係full time,唔會亂Sell,你搵下就知~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]