• 瀏覽: 3,364
  • 回覆: 26
  • 追帖: 2
男友深受美女喜歡,身哪裏處是紅顏色。常常身處溫柔鄉,沈泡其中,流連望回。有咩辦法讓他專一收心?

破他的相,折斷他的腿,包括第三只!

必須資金隔斷

引用:
原帖由 深海怪異富豪 於 2020-11-26 12:51 PM 發表

男友深受美女喜歡,身哪裏處是紅顏色。常常身處溫柔鄉,沈泡其中,流連望回。有咩辦法讓他專一收心?
會唔會係佢天生嘅性格花心溝女王?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 情商為零的人 於 2020-11-26 12:57 PM 發表

破他的相,折斷他的腿,包括第三只!
唔得呀要坐監㗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 綻放 於 2020-11-28 08:16 AM 發表

必須資金隔斷
如果啲資金係佢自己搵,點斷到佢資金?

回覆 引用 TOP

丹凤眼、大舌头、小脑瓜、没人爱
你也搵幾個異性讓佢睇睇,睇佢乜反應,點想。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海怪異富豪 於 2020-11-26 12:51 PM 發表

哦…好簡單!你襯佢瞓覺💤時兜口兜面塞隻鮑魚比佢舐,佢舐完就聽話㗎啦!

回覆 引用 TOP

引用:

如果妳可以管經濟的話,那就管住他的資金鏈。沒有經濟再怎麼花心沒用。其次倆人敞開心扉的聊聊,好好溝通溝通,或者提升壹下自己外在美更吸引他。

回覆 引用 TOP

比他更花心

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]