• 瀏覽: 1,464
  • 回覆: 17
個仔今年先出世,我哋因為疫情分隔兩地。佢就怪我唔早啲申請幫佢。佢而家話要將所有錢過晒比佢買埋層樓,。如果唔係就離婚。我已經俾咗一大舊錢佢而家仲要攞埋我全部,大家話點樣做好,

熱賣及精選
梗係唔俾啦,俾完之後你就變光棍一條。

比晒佢之後都係會離婚
你話應該點做

唔俾...離婚咪離婚囉...俾哂佢都會照離架啦

引用:
原帖由 pazusheeta2018 於 2020-11-26 06:57 AM 發表

個仔今年先出世,我哋因為疫情分隔兩地。佢就怪我唔早啲申請幫佢。佢而家話要將所有錢過晒比佢買埋層樓,。如果唔係就離婚。我已經俾咗一大舊錢佢而家仲要攞埋我全部,大家話點樣做好,
咁都唔滿足?

引用:
原帖由 pazusheeta2018 於 2020-11-26 06:57 AM 發表

邊個知疫情幾時完?
買左樓更加唔會黎啦。
咁同永久有疫情有咩分別?

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
你們分開,老婆是在國內嗎?
我認為不應該給她錢

引用:

離婚吧

引用:
原帖由 dooropener 於 2020-11-27 12:26 AM 發表

你們分開,老婆是在國內嗎?
我認為不應該給她錢
佢係台灣

乜野理由要將所有錢過晒比佢買埋層樓、佢識滾大嚿錢定係層樓做大特價?

唔好咁做,萬一佢囉哂你啲錢後,轉頭話唔愛你。帶埋個仔走。你就咩都冇。你反轉來講,叫佢俾反啲錢你,仔都跟你。佢可以走了。你睇佢會點做

梗係唔比啦,你全部比晒佢,咁你點算呢?分分鐘佢上面仲有個男人,成頂帽戴咗,人又冇,錢又冇,屋又冇埋,比死更難受囉!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]