• 瀏覽: 7,148
  • 回覆: 47
番工好唔開心想唔做,但又要養家,真係好辛苦好辛苦!!!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Useitonce 於 2020-11-25 08:40 PM 發表

真係好辛苦咩?  有工做有糧出 對大部分人黎講已經好幸福。

我個女教左我一様野, 你睇佢係 一邊溫書 一邊打機⋯ 佢話 係 打機時 不忘 溫習, 非常勤力!

引用:
原帖由 Useitonce 於 2020-11-25 08:40 PM 發表

好多人都係咁~

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-11-26 12:30 PM 發表

我個女教左我一様野, 你睇佢係 一邊溫書 一邊打機⋯ 佢話 係 打機時 不忘 溫習, 非常勤力!
多角度思考,叻女。
可惜係依家都令你冇言,之後只有佢教你,冇你話語權。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-11-26 12:30 PM 發表

叻好

回覆 引用 TOP

冇計架嘛

回覆 引用 TOP

我想講, 做女人都唔好得去邊 ... 

回覆 引用 TOP

大部分人都唔容易,生活再畀我哋壓力,堅持下去就能睇見希望

哆啦A夢少女

回覆 引用 TOP

引用:

工作總有高潮低潮,過左就無事。

回覆 引用 TOP

每個人都會有。出現問題。希望樓主,有平常心。不要把自己出現太多煩惱。謝謝加油!😁😁😁😁

回覆 引用 TOP

引用:

一邊玩三國誌,一邊溫中史。

回覆 引用 TOP

搵錢邊會輕鬆

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]