• 瀏覽: 981
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
佢話而家爆得咁勁,唔見面住…………
我都唔想迫佢,一陣就係因為出嚟有咩事咁點算

引用:
原帖由 海邊細雨 於 2020-11-25 07:02 PM 發表

疫情下,都唔知有幾多foolguys用呢個藉口嚟飛啲天真嬌呀~

回覆 引用 TOP

用face time分分鐘都見到啦。

回覆 引用 TOP

X

引用:
原帖由 車站肥沃的廁紙 於 2020-11-25 11:03 PM 發表

視乎工作性質係咪耗神、係咪唔可以分心
就算教書、教嘅程度、不同學生、不同科目、負嘅責任都相差好遠

我自己見人哋情侶,男嘅有老婆但有外遇。專職教英文,每晚都與外遇女友視像或開房,關係保持了幾年,老婆都唔知道
唔太費神,6月以嚟,只係食過一次飯……

引用:
原帖由 海邊細雨 於 2020-11-25 11:07 PM 發表

唔太費神,6月以嚟,只係食過一次飯……
雖然我無資格講嘢,但相信全世界都知道男生一啱就會行動,唔會等
男女都一樣
係鍾意你的話,一定會想你陪住佢,無論如何都見唔夠

幾乎日日見面, 而且照常日日逼地鐵返工, 死未

唔見你原因只有2個
1 - 打機
2 - 有人幫佢打X機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊細雨 於 2020-11-25 07:02 PM 發表

咁有無因為疫情唔返工呀?唔見?嗯,再見……

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

引用:

因住佢變咗嫖妓群組一份子……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站肥沃的廁紙 於 2020-11-26 05:47 AM 發表

雖然我無資格講嘢,但相信全世界都知道男生一啱就會行動,唔會等
男女都一樣
係鍾意你的話,一定會想你陪住佢,無論如何都見唔夠
佢好驚感染咗,惹咗佢屋企人,我明…………其實想佢陪住嘅係我,不過可能等等下,變到麻木,唔再需要佢陪住我……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 慢悠悠的天蠍 於 2020-11-26 12:53 PM 發表

幾乎日日見面, 而且照常日日逼地鐵返工, 死未
扑嘢都多D

疫情期間呢保命最重要,冇心思想其他嘅

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]