• 瀏覽: 2,084
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
上排藥食完之後唔記得配,經期完了後,隔了8日無食藥,但黎緊男朋友生日會過夜,所以即刻開返藥,但姑娘話咁食,有機會失效,有無sis 知道/ 試過類似情況?有食藥(連食7日後)是否點都有少少避孕功效?(當然都會叫男友做安全措施)

俾中出?咁大意啊

回覆 引用 TOP

去醫生度攞定事後丸

呢d野食壞人呀、帶套、唔好貪無既果種感覺

引用:
原帖由 subming 於 2020-11-25 11:19 PM 發表

呢d野食壞人呀、帶套、唔好貪無既果種感覺
想做足雙重安全措施

引用:
原帖由 littlepeggy 於 26/11/2020 08:36 發表

想做足雙重安全措施
得你一個付出好唔公平喎,去叫佢做結紮手術咪徹底安全囉

引用:
原帖由 寒冬委屈的白襪 於 2020-11-25 11:02 PM 發表

去醫生度攞定事後丸
good choice

回覆 引用 TOP

叫男友做安全措施就夠啦。。仲使咩食藥。

Oman~

回覆 引用 TOP

呢個問題真系好煩亂,男朋友唔帶套認真過帶套舒服呀,可唔可以感受到男朋友慨形狀。

引用:
原帖由 寒冬消失了才 於 2020-11-26 10:58 AM 發表

呢個問題真系好煩亂,男朋友唔帶套認真過帶套舒服呀,可唔可以感受到男朋友慨形狀。
男女都中意唔戴啦。。唔系做咩甘多人中焦呢。。明知有機會大肚都要唔戴。就知道唔戴的魅力啦。

Oman~

回覆 引用 TOP

都帶咗套就冇必要食藥啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 subming 於 2020-11-26 09:42 AM 發表

得你一個付出好唔公平喎,去叫佢做結紮手術咪徹底安全囉
淨玩口爆吞精咪得囉

回覆 引用 TOP

食得多會肥, 唔好食咁多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬消失了才 於 26/11/2020 10:58 發表

感覺不到的話d人就唔會切爛條賓州鑲珠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2020-11-25 06:18 PM 發表

上排藥食完之後唔記得配,經期完了後,隔了8日無食藥,但黎緊男朋友生日會過夜,所以即刻開返藥,但姑娘話咁食,有機會失效,有無sis 知道/ 試過類似情況?有食藥(連食7日後)是否點都有少少避孕功效?(當然都會叫男友做安全措施)
食藥加戴套吧。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]