• 瀏覽: 12,432
  • 回覆: 162
  • 追帖: 1
樣貌普通,仍然冇女人吼,有冇網友知道點解?

5年前,有相士話我今世不會有老婆,可能靈驗了。。。

引用:
原帖由 mlf707a 於 2020-11-24 04:26 PM 發表

時候未到 遇上了你又未必喜歡  對的人是要等  看你乜心態
我乜都冇 結婚二十年四個小朋友 老婆一樣走 😔😔人生  你有車有樓怕乜 我重新開始人生已經步入中年 😔

引用:
原帖由 孤枕難眠 於 2020-11-24 04:41 PM 發表

時候未到 遇上了你又未必喜歡  對的人是要等  看你乜心態
我乜都冇 結婚二十年四個小朋友 老婆一樣走 😔😔人生  你有車有樓怕乜 我重新開始人生已經步入中年 😔
其實有4個小朋友,已是上天給你的禮物,老婆起碼一齊過,不算太差。

引用:
原帖由 mlf707a 於 2020-11-24 04:26 PM 發表

你信左,一世都唔會有,心態決定境界吖

可能呢D叫做有得必有失

引用:
原帖由 mlf707a 於 2020-11-24 04:45 PM 發表

其實有4個小朋友,已是上天給你的禮物,老婆起碼一齊過,不算太差。
害左小朋友有童年陰影
我想安慰你 反而你安慰我😅👍
多些社交 去下浦😛😅

我都有五層樓一架車,但有兩個老婆,唔好羨慕我,過時過節我好痛苦!

引用:
原帖由 幸福財星 於 2020-11-24 04:47 PM 發表

可能呢D叫做有得必有失
有人話:命格不配有咁多財產的話,如果某些原因有咗,會喺另一方面奪走你,可能係咁~

D女人驚鬼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 孤枕難眠 於 2020-11-24 04:48 PM 發表

害左小朋友有童年陰影
我想安慰你 反而你安慰我😅👍
多些社交 去下浦😛😅
可能我為人太老正,女人鍾意壞男人,我明白的。

引用:
原帖由 mlf707a 於 2020-11-24 04:51 PM 發表

有人話:命格不配有咁多財產的話,如果某些原因有咗,會喺另一方面奪走你,可能係咁~
師兄,5層樓未必很多資產,佢都冇講係咪5層東莞權

引用:
原帖由 mlf707a 於 2020-11-24 04:51 PM 發表

可能係,只可以講話冇十全十美

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mlf707a 於 2020-11-24 04:53 PM 發表

可能我為人太老正,女人鍾意壞男人,我明白的。
幾大?老正?😅😅古惑仔  有人過人世  老友  搵個花瓶 三五 離婚咩  你有吾志在 我地打工仔 承受唔到😔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mlf707a 於 2020-11-24 04:24 PM 發表

樣貌普通,仍然冇女人吼,有冇網友知道點解?
你也是女人?你五層樓都係上年俾少少首期,依家俾五間bank call loan. ?你五呎但二百磅?你溝埋d女佢地都有十幾層樓?你己年過六十。否則那會溝唔到女~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]