• 瀏覽: 965
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
(版主,因為發唔到pm比你,唔知犯左規,我改一改內容。🙏)

但如果比你親眼睇到佢同個EX的親密相片/影片...請問各位師兄,心中會唔會都有條刺?定可以完全當冇事?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 不明白不明白 於 2020-11-24 12:26 PM 發表

但如果比你親眼睇到佢同個EX的親密相片/影片...請問各位師兄,心中會唔會都有條刺?定可以完全當冇事?
咪話咗比番你同前度啲相同影片現任睇咪得囉…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-11-24 01:03 PM 發表

咪話咗比番你同前度啲相同影片現任睇咪得囉…
我想知各位師兄會唔會覺得多左條刺?

引用:
原帖由 不明白不明白 於 2020-11-24 11:18 PM 發表

知嚟有能用咩~~~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不明白不明白 於 2020-11-24 11:18 PM 發表

男人老狗大方啲啦,家下大把男人娶件N手女人入門,又唔見人地介意

回覆 引用 TOP

相片ok, 但親密影片就唔得喇

引用:
原帖由 星星不眨眼 於 2020-11-25 08:23 AM 發表

見唔到就無乜所謂,見到就唔得囉。
最大問題係
離過婚有仔女

回覆 引用 TOP

如果你依家想和呢個女人拍拖,就唔好在意佢嘅過去,因為你中意嘅系依家呢個人,冇必要自討冇趣。

其實呢個唔係感情問題,係一個哲學問題。
如果真係接受唔到既,就會分手,咁即係已經唔係女朋友啦
如果仲係女朋友既,即係已經接受左佢既過去,
所以真係想唔到有乜情況要開POST問其他人

引用:
原帖由 不明白不明白 於 2020-11-24 12:26 PM 發表

各人嘅接受程度,睇你點諗啦?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星星不眨眼 於 2020-11-25 08:23 AM 發表

見唔到就無乜所謂,見到就唔得囉。
眼唔見為伶俐呀,過去就由得佢過去啦

回覆 引用 TOP

介意女朋友嘅過去就唔好耍

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]