• 瀏覽: 700
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
當太愛一個人,對方的任何心情起伏我都係覺得自己錯,我連自己有脾氣都係覺得自己錯,他問我也不想講,因為擔心增加對方的壓力。

引用:
原帖由 半夏珍惜西瓜 於 2020-11-24 10:59 AM 發表

當太愛一個人,對方的任何心情起伏我都係覺得自己錯,我連自己有脾氣都係覺得自己錯,他問我也不想講,因為擔心增加對方的壓力。
妳呢啲叫心病…

盡快去睇心理醫生啦~

乜都自己受哂咁好似唔係咁好喎...你要攞出黎講先得架嗎

引用:
原帖由 持久男 於 2020-11-24 11:16 AM 發表

乜都自己受哂咁好似唔係咁好喎...你要攞出黎講先得架嗎
講完咪又會覺得你煩囉!咁又不是他的問題,係自己心態問題,根本他就咩都無做錯,講完,對方就會好大壓力。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-11-24 11:14 AM 發表

妳呢啲叫心病…

盡快去睇心理醫生啦~
我都覺得要

引用:
原帖由 半夏珍惜西瓜 於 2020-11-24 11:36 發表

我都覺得要
睇完記得準時食藥啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏珍惜西瓜 於 2020-11-24 11:36 AM 發表

我都覺得要
咁妳仲喺度做乜呀!?

回覆 引用 TOP

但係你都要自己開心架,你都會有壓力,愛自己,你冇做錯架!

呢種長久不了,遲早一日你會爆發

引用:
原帖由 貴貴來了石頭 於 2020-11-24 04:22 PM 發表

但係你都要自己開心架,你都會有壓力,愛自己,你冇做錯架!
我明,我都攰,咩都唔敢講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬來了作業 於 2020-11-24 05:04 PM 發表

呢種長久不了,遲早一日你會爆發
女人的直覺好準,對方覺得你煩自己會知,當你太了解一個人,你就會感覺到有唔同。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天發現了寶寶 於 2020-11-24 04:55 PM 發表

你的愛有點畸形了,那樣不會好的,應該學會溝通,誰都有可能犯錯
都唔想聽你講,點溝通

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏珍惜西瓜 於 2020-11-24 10:59 發表

每個人都有脾氣,只不過是輕同重脾氣既分別,你不說別人不知道你的想法,到你有一天爆煲就好麻煩了。
人有情緒好正常,正如你會常感悲觀一樣,對方心情起伏可能係佢在出面經歷不愉快既事呢。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]