• 瀏覽: 37,117
  • 回覆: 519
  • 追帖: 7
我結左婚10年, 有個女,
早兩個星期係巴士度識左個女仔,
佢斯斯文文, 係我喜歡果種類型,
大家同車左幾次, 我見佢間唔中都望住我,
所以我就主動上去撩佢傾左一陣,
初時唸住識個朋友,
點知越傾越好傾, 我地由朝傾到晚,
好似有講唔完既話題, 
傾左幾日, 佢突然話佢同男朋友嗌左交, 分左手,
佢好唔開心, 話係酒巴飲左好多酒,
我怕佢出事, 就去左搵佢,
送左佢返屋企, 佢仲要繼續飲, 跟住我地就發生左第一次關係

回覆 引用 TOP

之後果幾日個人好似完全著晒魔咁, 日日都有搵佢,
我個心都唔知點, 一方面好似對唔住屋企個老婆,
一方面又好似趁住人地失戀去乘虛而入

thats really bad, you shouldn't do that

回覆 引用 TOP

佢男朋友跟住唔知點解搵到我做野既地方,
仲打左我一身,
我覺得好無辜,
跟住同返個女仔講,
跟住嗰晚我地又發生咗關係,呢次仲要唔用安全措施,
唉!我唔知點同個女仔講我有老婆

引用:
原帖由 Jonni 於 2020-11-23 07:39 PM 發表

恭喜,你正踏入狗公一族了。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2020-11-23 11:41 PM 發表

恭喜,你正踏入狗公一族了。
我真係覺得好無辜,
我同佢係佢地分左手先開始。

引用:
原帖由 Jonni 於 2020-11-23 07:39 PM 發表

直頭對屋企人住啦

都是巴士惹的禍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 完美zd 於 2020-11-24 12:30 AM 發表

直頭對屋企人住啦
我同老婆已經冇晒感情,
而且佢真係比到以前冇既新鮮感同刺激感比我,
同佢果幾日真係好開心,
好過啲無謂人突然send message畀我,

引用:
原帖由 Jonni 於 2020-11-24 01:20 AM 發表

我同老婆已經冇晒感情,
而且佢真係比到以前冇既新鮮感同刺激感比我,
同佢果幾日真係好開心,
好過啲無謂人突然send message畀我,
你自己冇責任嘅咩?一咪將個責任推係對方咁

但係幾日前佢突然話佢有性病,
要同我分手,
我當然唔信,我覺得係佢搵籍口分手,
但我呢幾日果身開始生野,
我雖然係有叫雞既習慣,
一個月都係一兩次,但每次都會做安全措施,
呢幾年都冇事,
今次我覺得係佢前男友野比佢再野落我度,
我而家可以點算,我應唔應該同老婆講。

引用:

試過男人 翻唔到轉頭

回覆 引用 TOP

膠人膠帖

作得太有劇情, on 9 要重作

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]