• 瀏覽: 2,871
  • 回覆: 46
  • 追帖: 2
我認識個世姪,佢溝左條女之後管住哂,成日話怕d狗公會埋佢女友身

連亞叔我約佢女友唱K都話怕條女會失身

我同阿世姪講:如果條女真係咁濫咁易比人食,你要佢嚟做乜先?

條女係你嘅就係你嘅,咁怕條女比綠帽你帶,咪溝過第二件囉,係咪先?

我覺得時下年青人對自己真係好無信心,各Brother話係咪呢?

引用:
原帖由 josechong@@ 於 2020-11-22 09:47 PM 發表

我認識個世姪,佢溝左條女之後管住哂,成日話怕d狗公會埋佢女友身

條女係你嘅就係你嘅,咁怕條女比綠帽你帶,咪溝過第二件囉,係咪先?

我覺得時下年青人對自己真係好無信心,各Brother話係咪呢?
嗱~作呢啲故仔,咪唔驚網友們叫你比圖岀嚟囉~

阿舜有自信到全香都知!

回覆 引用 TOP

外面既世界太多誘惑,唔怪得你世侄!

情似朝露轉瞬逝,
夕陽西下淚滴凝。
嘗盡千苦與萬痛,
此後天涯各西東。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 josechong@@ 於 2020-11-22 09:47 PM 發表

係自信唔係自大,呢方面無分男女,例如好多剩女三十幾四十歲條件一般,竟然要求男人高收入有樓,你話佢地幾曲街😡

引用:

你世姪驚你溝佢條女

點解我引用回覆有時唔得嘅?

提示: 違規內容已被屏蔽
以前d帖去曬吹水區

引用:
原帖由 春天一留言 於 2020-11-23 12:27 AM 發表

係自信唔係自大,呢方面無分男女,例如好多剩女三十幾四十歲條件一般,竟然要求男人高收入有樓,你話佢地幾曲街😡
無嘅…等於男人乜年紀都好都剩係想食嫩口野嘅心態一樣

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-11-22 10:26 PM 發表

嗱~作呢啲故仔,咪唔驚網友們叫你比圖岀嚟囉~
真人真事嚟㗎

引用:
原帖由 完美zd 於 2020-11-23 01:00 AM 發表

你世姪驚你溝佢條女
係呀!佢嘅思維真係有d問題

仲要佢係大學生嚟

怨男呢排特別多 近聖誕仲更加多

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 tfortest 於 2020-11-23 10:39 AM 發表

怨男呢排特別多 近聖誕仲更加多
咁你係咪怨男先?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]