• 瀏覽: 1,473
  • 回覆: 20
要挽救嘅都挽救過,我老公已經對我無晒感情,唔會再關心我,心痛我,一次又一次傷我的心,諗返轉頭,咁多年驚佢呢樣驚佢個樣(都係女人嘅問題)唔開心嘅只有我自己,我已經過得好攰,未有仔女都已經死心過一次,我相信俾啲時間自己,一定可以再一次對佢死心,我知道係好難,以前自己日日返工,可以將心思放喺工作上,而家日日係屋企湊仔女,對住四面牆係會多咗時間亂諗嘢
其實都唔知自己鍾意佢啲乜,40歲冇儲蓄,月入唔多,仲要係收入唔穩定(做散工,返一日計一日)同佢結婚,無婚禮,無婚紗相,可以講係乜都無,我都無所謂,只要日子過得好就得。呢排有錢就成日同人出街,同仔女出街食嘢就話無錢,叫我俾,話自己剩返幾十蚊,但事實唔係。。。我諗唔到為咗仔女以後條路應該點行落去,究竟分開還是唔分開,邊條路會對啲仔女好啲,仔女得兩三歲,佢都好錫對仔女嘅,如果唔係心有另一個女人,佢對我,對個家都算好,係大使啲,唔識理財,當佢個心變咗佢就發洩出嚟,話自己咁辛苦返工,返到屋企剩係得餐飯食(佢返夜晚)食完飯就返工,而家屋企所有野佢都唔幫手做,之前都會幫手做下家務。我係屋企湊住兩個小朋友,要做家務要煮飯,我將我嘅一切都放係呢個家,我又得到啲咩,我又係為咗啲咩,兩個人經營一個家,係咪要真心對呢個家,將所有愛都放係呢個家度。。。

有無坐底傾過呢個問題?

其實你頂唔順佢玩女人啫、先捉姦、等佢揀要唔要個家、佢當無件事唔理既就出去揾男人開心

引用:
原帖由 subming 於 2020-11-22 11:44 AM 發表

有無坐底傾過呢個問題?
佢一直都唔承認,但佢對我已經唔同晒,係突然間咁樣,好似陌生人一樣,面對面問佢,佢就唔回應,message問佢想唔想繼續一齊落去,佢剩係一個字,想。可能佢為咗啲仔女呱,或者為咗有人照顧佢,洗衫,同個工人冇分別

引用:
原帖由 subming 於 2020-11-22 11:51 AM 發表

其實你頂唔順佢玩女人啫、先捉姦、等佢揀要唔要個家、佢當無件事唔理既就出去揾男人開心
咁算玩女人咩,玩到個心飛咗去

回覆 引用 TOP

要捉姦,否則做乜野錯既都係你

引用:
原帖由 subming 於 2020-11-22 11:58 AM 發表

要捉姦,否則做乜野錯既都係你
點捉,就算捉到佢哋一齊去街又點,佢哋話係朋友,個女人都同佢夾埋

引用:
原帖由 maggie0123 於 22/11/2020 12:00 發表

點捉,就算捉到佢哋一齊去街又點,佢哋話係朋友,個女人都同佢夾埋
捉到佢哋一齊去街、或者拖手行街都夠用、總比依加成個癲婆咁佢又唔啋你好好多
陰佢、掏偷聽器或者偷拍放屋企、你行開落街、佢可能打電話俾佢㗎嘛、偷拍就揾個藉口行開晚

引用:
原帖由 subming 於 2020-11-22 12:20 PM 發表

捉到佢哋一齊去街、或者拖手行街都夠用、總比依加成個癲婆咁佢又唔啋你好好多
陰佢、掏偷聽器或者偷拍放屋企、你行開落街、佢可能打電話俾佢㗎嘛、偷拍就揾個藉口行開晚
就算捉到又點,都改變唔到啲乜,之後嘅日子仲難相處,唯有自己對佢死心,咁我就唔會受傷害

回覆 引用 TOP

捉到就可以迫佢揀要個家定女人
你自己走個家就係俾你拆散、同益左佢可以理直氣壯在一齊

回覆 引用 TOP

樓上位師兄真係講得輕鬆
比你捉到姦又點
只係花時間花金錢比你搵到一個答案
不如將時間金錢照顧小朋友仲好啦
當你搵到答案又點呢
真相永遠都係最殘酷
如果雙方都無感情既話
有無答案都只係得一條路行
為自己為小朋友著想
要做出一個決定
咁先有條明確既方向比自己知道點行

回覆 引用 TOP

男既唔認、女既點做點行都係佢錯
男現出面同個女人要偷偷摸摸、果個女人最怕係佢老婆、離左婚就輪到果個女人聲大、自己提出離婚係最蠢做法、應該係趕男既出門口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maggie0123 於 2020-11-22 10:44 AM 發表

要挽救嘅都挽救過,我老公已經對我無晒感情,唔會再關心我,心痛我,一次又一次傷我的心,諗返轉頭,咁多年驚佢呢樣驚佢個樣(都係女人嘅問題)唔開心嘅只有我自己,我已經過得好攰,未有仔女都已經死心過一次,我相信俾啲時間自己,一定可以再一次對佢死心,我知道係好難,以前自己日日返工,可以將心思放喺工作上,而家日日係屋企湊仔女,對住四面牆係會多咗時間亂諗嘢
其實都唔知自己鍾意佢啲乜,40歲冇儲蓄,月入唔多,仲要 ...
你係 真愛 , 不過只是單方面, 冇救。 你如真係清楚佢有其他女人, 如有 𢓭路, 就離婚啦, 返娘家住 養小朋友。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maggie0123 於 2020-11-22 10:44 AM 發表

其實都唔知自己鍾意佢啲乜,40歲冇儲蓄,月入唔多,仲要 ...
以你老公咁嘅人,
覺得你對佢要求太高。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]