• 瀏覽: 1,504
  • 回覆: 16
我前夫跟我說:『你成世人得我一個男人,才把召妓事睇得咁重要!』
我一女性朋友說:『我要面一個﹑底一個。正印是面,背後我會不停出軌。』
我真的想介紹他們互相認識,理論上他們一定好夾。但事實上他們在找『受害人』。

人地發噏風唔使咁上心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 may2kwan 於 2020-11-21 02:56 AM 發表

我前夫跟我說:『你成世人得我一個男人,才把召妓事睇得咁重要!』
我一女性朋友說:『我要面一個﹑底一個。正印是面,背後我會不停出軌。』
我真的想介紹他們互相認識,理論上他們一定好夾。但事實上他們在找『受害人』。
關2妹?妳前夫自己失係放唔低召妓嗰個吧?表裏不壹不足以形容妳朋友:金玉其外敗絮其中先係正解。

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高

回覆 引用 TOP

啲衰人就無謂再諗亦無謂再見 除非有啲無可奈何嘅原因

引用:
原帖由 may2kwan 於 2020-11-21 02:56 AM 發表

標題上最尾嗰句,是對的~

回覆 引用 TOP

引用:

叫雞係玩新鮮,同搵小三不同,你朋友未必啱佢。

回覆 引用 TOP

每個人都有自己既道德觀同價值觀 呢個正正就係佢會由丈夫變前夫既結果。唔駛理得咁複雜,信自己做好自己就會過得舒服

引用:

你可以問佢專一唔好咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-11-21 04:42 AM 發表

啲衰人就無謂再諗亦無謂再見 除非有啲無可奈何嘅原因
啱聽唔使理佢

引用:
原帖由 我是一隻波牛 於 2020-11-21 02:18 PM 發表

每個人都有自己既道德觀同價值觀 呢個正正就係佢會由丈夫變前夫既結果。唔駛理得咁複雜,信自己做好自己就會過得舒服
講嘢中肯我都覺得係咁話

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 完美zd 於 2020-11-21 02:32 PM 發表

啱聽唔使理佢
樓主聽嗰句說話 我都聽過類似嘅 呢啲說話係個男人畀自己嘅藉口 等佢自己好過啲 係唔需要理會 太在意係自己辛苦 我靜靜有經歷過所以明白

回覆 引用 TOP

10個男人9個叫雞
好多西裝友鐘意收工叫雞

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]