• 瀏覽: 3,352
  • 回覆: 14
我最憎佢對阿仔發癲,係每日,成日迫佢做哂佢要求嘅嘢,温書温書温吾,又冇考慮個仔果日可能多功課,真係好撚癲,乜都叫佢快d啦快d啦,好撚煩。

熱賣及精選
引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2020-11-19 10:06 PM 發表

我最憎佢對阿仔發癲,係每日,成日迫佢做哂佢要求嘅嘢,温書温書温吾,又冇考慮個仔果日可能多功課,真係好撚癲,乜都叫佢快d啦快d啦,好撚煩。
佢顛起上黎你冇辦法
讀完大學又點,碩士又點 ?

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2020-11-19 10:06 PM 發表

同佢傾吓唔好逼啲細路逼到咁緊要囉~

買本育兒書讀比佢聽

唉,基本上都係甘

引用:

吃藥,精神科醫生可以幫到佢,否則你個仔可能會自殺,如果唔自殺,可能呢一世都要去精神科復診

引用:

死症冇得救

您教過個仔未?您試吓就知道佢點解咁癲。
我地兩公婆返工,邊個係屋企就邊個教,教到一起鬧😂
可能佢唔識教,或仔女唔受佢教,請個補習老師會對大家好的。
管教好仔女一點都不容易。

引用:

插佢幾擠!

提示: 違規內容已被屏蔽
加油努力

有排煩

你唔管下佢!冇撚用!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]