• 瀏覽: 43,880
  • 回覆: 250
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 07:20 PM 發表

同女朋友一齊左差唔多一年,佢成日一時一樣
我淨係返工果陣,佢就投訴我唔夠上進,叫我去進修讀返上去
E+我又返工又讀書好忙,佢又投訴我冇抽時間陪下佢
我試過同佢傾,但每次佢都覺得我係搵籍口
都唔肯聽我解釋就嬲左我
我真係覺得好困擾,唔識點氹返佢呀
希望大家比d意見小弟
你去進修同時請個男人陪佢😄

心有万万结!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
女人心海底針,分手

回覆 引用 TOP

你都係唔適宜媾女,轉行媾仔吧

回覆 引用 TOP

男人鐘意操控死物
女人鐘意操控男人

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 07:20 PM 發表

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
女人呢種動物係咁自相矛盾㗎啦~

回覆 引用 TOP

引用:

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
我都試過,飛撚左佢

回覆 引用 TOP

女人=>安全感
即係要錢,又要你陪佢
所謂上進只係個表面說法
女人係要個結果,佢唔會理個過程
(即係你如何讀幾年書再搵返份好工搵錢俾佢)

如果你想完全滿足佢,你只可以放棄訓教時間去讀書
否則顧此失彼,佢永遠唔會滿意

回覆 引用 TOP

引用:

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
男人四字真言

****中出即飛****
另謀高就!!!

回覆 引用 TOP

引用:

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
好簡燈,交你女友比禾,你專心毒輸

回覆 引用 TOP

一齊去進修。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 19:58 發表

太蠢就溝通唔到啦,講多兩句都想嘔血
真係太叻又唔得,太蠢都唔得
可能E+輪到我比佢嫌我蠢啦
你係要搵到一個識得扮蠢的女人,現在香港女性,一係就瘋狂表現自己,一係就真蠢不聞世事。

回覆 引用 TOP

多謝大家既意見
其實佢學歷高過我,家境好過我
我追佢都花左唔少心機,所以我唔想輕易放棄呢段感情
而佢亦好想我跟到佢既步伐...
但係我已經好努力啦,佢依然唔體諒我
琴晚,我主動去搵佢,點知講唔夠兩句又哎交
佢一時覺得我搵籍口唔理佢
一時又覺得我讀書識其他女仔
佢只係不斷投訴我,懷疑我
唉...我都唔知可以點

提示: 違規內容已被屏蔽
去part time報名讀書先,睇佢到時乜嘢反應,自我增值後,可能會有更好更多發展!話唔埋女友報埋一份一齊讀,或者讀書識到更多朋友仔,加油!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-20 11:54 AM 發表

多謝大家既意見
其實佢學歷高過我,家境好過我
我追佢都花左唔少心機,所以我唔想輕易放棄呢段感情
而佢亦好想我跟到佢既步伐...
但係我已經好努力啦,佢依然唔體諒我
琴晚,我主動去搵佢,點知講唔夠兩句又哎交
佢一時覺得我搵籍口唔理佢
一時又覺得我讀書識其他女仔
佢只係不斷投訴我,懷疑我
唉...我都唔知可以點
我地唔知你地過去發生過啲咩. 因為表面上, 所有男仔讀書都會少左時間陪女友, 唔通時間多左咩? 全世界都係. 所以你女友又無理由用呢件事插你. 一係佢真係想分手搵藉口. 一係你地有因怨我地唔知.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]