• 瀏覽: 44,505
  • 回覆: 250
  • 追帖: 3
女朋友永遠是對的

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
難忍有2件事無女愛,一 無錢,二 唔夠壞🤔🤔

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 07:20 PM 發表

同女朋友一齊左差唔多一年,佢成日一時一樣
我淨係返工果陣,佢就投訴我唔夠上進,叫我去進修讀返上去
E+我又返工又讀書好忙,佢又投訴我冇抽時間陪下佢
我試過同佢傾,但每次佢都覺得我係搵籍口
都唔肯聽我解釋就嬲左我
我真係覺得好困擾,唔識點氹返佢呀
希望大家比d意見小弟
中出即飛

回覆 引用 TOP

D女要找有錢吾使做嘅富二代

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-20 11:54 AM 發表

多謝大家既意見
其實佢學歷高過我,家境好過我
我追佢都花左唔少心機,所以我唔想輕易放棄呢段感情
而佢亦好想我跟到佢既步伐...
但係我已經好努力啦,佢依然唔體諒我
琴晚,我主動去搵佢,點知講唔夠兩句又哎交
佢一時覺得我搵籍口唔理佢
一時又覺得我讀書識其他女仔
佢只係不斷投訴我,懷疑我
唉...我都唔知可以點
佢想分手搵藉口.

回覆 引用 TOP

中出即

回覆 引用 TOP

人生情趣就在于此

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-11-20 01:00 PM 發表

難忍有2件事無女愛,一 無錢,二 唔夠壞🤔🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 07:20 PM 發表

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
會唔會係到搵藉口分手啊?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 07:40 PM 發表

其實我都知自己有不足,所以先聽佢話去讀返書
我覺得佢都係為我好先娥我啫
冇諗過會動搖到個拍拖主動權,不過都多謝你提醒
你女友叫你去讀書只係噏吓,你當真?笑死我……
女人講嘢唔使太認真,好多時佢哋講完幾分鐘之後已經唔記得,傻仔先會去真係實行

回覆 引用 TOP

引用:

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
繼續進修,然後飛呢呢條女!

無理取鬧的女人係好難頂。解釋唔聽的話,長痛不如短痛,要早日斬纜。否則你哩世人有排受苦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-11-19 07:46 PM 發表

你轉數唔夠佢快,所以你應該搵個比你更加蠢嘅人做女朋友,咁你就會少好很多煩惱㗎喇!
未必有用。無理取鬧係無分叻定蠢。蠢女人一樣可以無理取鬧。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]