• 瀏覽: 44,502
  • 回覆: 250
  • 追帖: 3
試下捉摸男仔囉

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
熱賣及精選
同居解決問題 

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 19:20 發表

同女朋友一齊左差唔多一年,佢成日一時一樣
我淨係返工果陣,佢就投訴我唔夠上進,叫我去進修讀返上去
E+我又返工又讀書好忙,佢又投訴我冇抽時間陪下佢
我試過同佢傾,但每次佢都覺得我係搵籍口
都唔肯聽我解釋就嬲左我
我真係覺得好困擾,唔識點氹返佢呀
希望大家比d意見小弟
佢投訴你唔夠上進果時,完全唔去諗半工讀比單單工作更加消耗時間,我覺得樓主冇時間陪個女仔,完全是個女仔自己攞來的 。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 07:20 PM 發表

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
我都覺得係佢的問題
佢對阿 Peter都唔係咁的

無腦死豬西先睇爛果日報

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃家駒歌迷 於 2020-11-19 09:32 PM 發表

同居解決問題 
樓主同女友同居左未?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-11-19 09:27 PM 發表

試下捉摸男仔囉
樓主係基先算

回覆 引用 TOP

比條女點到陀陀擰
呢啲女人一時一樣,對你呼之則 來揮之則去!
你預左戴帽好過,免得過到時太大打擊

要讓對方有安全感

no you,代表你系無法用簡單嘅框架所能詮釋嘅獨一無二嘅存在

回覆 引用 TOP

你女友可能已經搵到另一個又上進又已有事業既男人頂替你 而家係到挑骨頭呢

回覆 引用 TOP

女人想法本嚟就比較多,最好嘅方法就系和佢多溝通,如果二個人有感情佢會好好珍惜你。

回覆 引用 TOP

咁嘅,點都有得講。

回覆 引用 TOP

唯有試下開帖先 再通知佢已開帖 睇下有冇改善

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 07:20 PM 發表

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
好唔好砌先?好砌就砌多幾野,如果第日做老婆就大檸樂了

回覆 引用 TOP

女人係咁麻煩,呢啲女中飛喇,再唔係咪可以試下轉基囉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右