• 瀏覽: 44,432
  • 回覆: 250
  • 追帖: 3
同女朋友一齊左差唔多一年,佢成日一時一樣
我淨係返工果陣,佢就投訴我唔夠上進,叫我去進修讀返上去
E+我又返工又讀書好忙,佢又投訴我冇抽時間陪下佢
我試過同佢傾,但每次佢都覺得我係搵籍口
都唔肯聽我解釋就嬲左我
我真係覺得好困擾,唔識點氹返佢呀
希望大家比d意見小弟

熱賣及精選
首先拍拖男人要主道,不是被女人牽住走,女人會覺得你冇趣,要發揮男人本色

引用:
原帖由 幸福財星 於 2020-11-19 07:34 PM 發表

首先拍拖男人要主道,不是被女人牽住走,女人會覺得你冇趣,要發揮男人本色
其實我都知自己有不足,所以先聽佢話去讀返書
我覺得佢都係為我好先娥我啫
冇諗過會動搖到個拍拖主動權,不過都多謝你提醒

要經常氹即係唔夾,分手比較好

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 07:20 PM 發表

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
你轉數唔夠佢快,所以你應該搵個比你更加蠢嘅人做女朋友,咁你就會少好很多煩惱㗎喇!

女人心海底針,你終於見識到。

情似朝露轉瞬逝,
夕陽西下淚滴凝。
嘗盡千苦與萬痛,
此後天涯各西東。
引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-11-19 07:46 PM 發表

你轉數唔夠佢快,所以你應該搵個比你更加蠢嘅人做女朋友,咁你就會少好很多煩惱㗎喇!
太蠢就溝通唔到啦,講多兩句都想嘔血
真係太叻又唔得,太蠢都唔得
可能E+輪到我比佢嫌我蠢啦

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 07:20 PM 發表

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟

仆左未

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 07:40 PM 發表

其實我都知自己有不足,所以先聽佢話去讀返書
我覺得佢都係為我好先娥我啫
冇諗過會動搖到個拍拖主動權,不過都多謝你提醒
你依家拍拖都有出現呢D情況,將來結婚後你咪冇掟企,拍拖同結婚係男人主道,男人一定要食住女人,女人先會聽話

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 07:58 PM 發表

太蠢就溝通唔到啦,講多兩句都想嘔血
真係太叻又唔得,太蠢都唔得
可能E+輪到我比佢嫌我蠢啦
係要搵個“比你蠢”…

而唔係“太蠢”呀!!

不過觀乎你嘅穴毒理解能力……雖不中亦不遠矣~

回覆 引用 TOP

女人心海底針,估唔明

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 momotsang 於 2020-11-19 07:44 PM 發表

要經常氹即係唔夾,分手比較好
既然冇咩共同語言,肯定係分手喇

回覆 引用 TOP

雙魚座的女仔通常都要人估估下

引用:

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
分手!!!

回覆 引用 TOP

引用:

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
你要了解港女是如何練成!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]