• 瀏覽: 47,375
  • 回覆: 250
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 07:20 PM 發表

同女朋友一齊左差唔多一年,佢成日一時一樣
我淨係返工果陣,佢就投訴我唔夠上進,叫我去進修讀返上去
E+我又返工又讀書好忙,佢又投訴我冇抽時間陪下佢
我試過同佢傾,但每次佢都覺得我係搵籍口
都唔肯聽我解釋就嬲左我
我真係覺得好困擾,唔識點氹返佢呀
希望大家比d意見小弟
你太過認真對佢,你應該諗下什麼先係對自己係好。
其次係個女仔明顯唔愛你,增值自己,搵過另一個,唔好晒時間係呢d女人身上。

無論你點變,佢地總有藉口,真係愛你ga人,或多或少會包容你。
你只不過係你女友追求心目中的對象的代替品,簡稱騎牛搵馬。

上進心,都係為左賺錢,好多女人想要個男友有上進心,只不過係把"男友或老公要有錢"呢句說話,包裝得好睇D,無咁露骨。

回覆 引用 TOP

男人唔食入女人你好難有運行,日後企都無得你企,緊系要拎返主導權先啦,不過當初真系比女食住,過左半年搞掂系我食住佢要佢聽我講,最緊要互相尊重

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-19 07:20 PM 發表

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
擺明想飛你.趁後生揾過個

回覆 引用 TOP

引用:

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
港女係咁 L樣,中出即飛啦

回覆 引用 TOP

好彩只係女友,你仲有得揀,無謂勉強

回覆 引用 TOP

女人的情感往往別男人豐富,要給她足夠的安全感

回覆 引用 TOP

引用:

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2020-11-19 08:45 PM 發表

雙魚座的女仔通常都要人估估下
雙魚係麻煩我認同

回覆 引用 TOP

引用:

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
你地咩星座?

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2020-11-20 07:39 PM 發表

你地咩星座?
我係天秤座 佢係處女座

女人就係咁trouble

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 回歸的腸仔 於 2020-11-20 07:41 PM 發表

我係天秤座 佢係處女座
處女座女仔一般都ok既,溝通多d喇

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2020-11-20 07:45 PM 發表

處女座女仔一般都ok既,溝通多d喇
但係我解釋,佢當掩飾
佢份人好敏感,有次我同d同學zoom傾group project比佢見到
第一時間就誤會我識女仔
佢唔肯平心靜氣咁樣傾,我都唔知可以點
我都認真考慮緊離開係咪最佳選擇

引用:

都唔肯聽我解釋就嬲左我
希望大家比d意見小弟
可能係叫你上進D搵嗰個好啲既女人。🤭

回覆 引用 TOP

處女座 事倍功半當標準 寛己嚴人麻7煩 早飛早著

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右