• 瀏覽: 3,966
  • 回覆: 41
我系個唔善於打開自己嘅人,跟佢,三年感情,大學同學,卻有心靈嘅溝通,曾經親如親人,佢,單親,基本上母親一人帶大,大學畢業,按照我兩嘅規劃,佢考上了公務員,佢家親戚打點進了唔錯嘅單位,我嚟北京發展,然後佢家裡人一致開始反對我兩,想讓佢搵一個能喺事業和生活上更能幫到佢嘅人,也就系官二代,期間工作也唔順心,對佢態度有時也很差,我哋盡最大勤力爭攞過,最終佢放棄,分手到依家2年,期間喺佢生日打過一次電話,經常發夢會夢到,咁久過去了,我以為我已經好了,已經忘了,頭先哥們飲酒聽講佢結婚了,老公人唔錯,我也希望佢過嘅好,對佢和佢家裡人冇啲恨,可系我仲系真嘅很難過我呢個系點了,又唔成熟了。。。

附件

1.png(296.41 KB)

2020-11-19 12:55 PM

熱賣及精選
吃不到的葡萄是酸的!

引用:
原帖由 dc31 於 2020-11-19 08:15 PM 發表

吃不到的葡萄是酸的!
你睇得明?

嘥咗就畀佢去啦。

都唔知寫乜。所謂大學畢業但文化低。俾我都溝第二個啦。

引用:
原帖由 橋頭扁扁的大樹 於 2020-11-19 12:55 PM 發表

我系個唔善於打開自己嘅人,跟佢,三年感情,大學同學,卻有心靈嘅溝通,曾經親如親人,佢,單親,基本上母親一人帶大,大學畢業,按照我兩嘅規劃,佢考上了公務員,佢家親戚打點進了唔錯嘅單位,我嚟北京發展,然後佢家裡人一致開始反對我兩,想讓佢搵一個能喺事業和生活上更能幫到佢嘅人,也就系官二代,期間工作也唔順心,對佢態度有時也很差,我哋盡最大勤力爭攞過,最終佢放棄,分手到依家2年,期間喺佢生日打過一次電話,經 ...
因為你得不到所以難過, 如果你今天得到她, 你就會因為得到她而難過

引用:
原帖由 橋頭扁扁的大樹 於 2020-11-19 12:55 PM 發表

我系個唔善於打開自己嘅人,跟佢,三年感情,大學同學,卻有心靈嘅溝通,曾經親如親人,佢,單親,基本上母親一人帶大,大學畢業,按照我兩嘅規劃,佢考上了公務員,佢家親戚打點進了唔錯嘅單位,我嚟北京發展,然後佢家裡人一致開始反對我兩,想讓佢搵一個能喺事業和生活上更能幫到佢嘅人,也就系官二代,期間工作也唔順心,對佢態度有時也很差,我哋盡最大勤力爭攞過,最終佢放棄,分手到依家2年,期間喺佢生日打過一次電話,經 ...
因為你未搵到第二個啫,搵到你就會連佢姓咩都唔記得啦。

樓主係女?

因為你未結婚,如果你結婚了就毫無感覺。

引用:

一定有一個女人等著你去為她負責任,接下來的旅程,一路順風。

引用:

他生日那天,開著計程車載著一家大小要去鼎泰豐吃小籠包,到了店,他讓家人先去排隊,自己去找停車位,他繞來繞去,找了許久,車停妥天都黑了,他走了很久的路回到鼎泰豐,發現家人還在店門口等著,他以為還在排隊。沒想到他太太說:我們已經吃飽了。

你知唔知呢一幕係嚟自邊一套戲呢?夠膽嘅你就去搵出呢一幕嘅之前同埋之後講咗啲乜嘢!

引用:

一定巧巧屌你先貢難過

引用:
原帖由 冬寒珍貴的理想 於 2020-11-20 10:36 AM 發表

他生日那天,開著計程車載著一家大小要去鼎泰豐吃小籠包,到了店,他讓家人先去排隊,自己去找停車位,他繞來繞去,找了許久,車停妥天都黑了,他走了很久的路回到鼎泰豐,發現家人還在店門口等著,他以為還在排隊。沒想到他太太說:我們已經吃飽了。

你知唔知呢一幕係嚟自邊一套戲呢?夠膽嘅你就去搵出呢一幕嘅之前同埋之後講咗啲乜嘢!
去問下許生

放低再重新愛過吧

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]