• 瀏覽: 1,690
  • 回覆: 11
想個有無人同我一樣試過係佐敦抽脂
唔好話做咩唔節食做運動,我所有都試過,體重浮動試過一減減到8公斤(本身唔算太肥底,有啲肉),但個肚從來一cm都無減過,已經一個星期做3/4個鐘運動😢
本身想去台灣搞,點知撞正封關,等咗半年都無起息就諗住係香港試試啦
香港有得做既地方唔多,我係做環腰見6萬幾討論區評價唔錯,又話復原好快唔洗成日著緊身衣呢樣個樣就諗住試下
因為我係肚肥得好緊要,成84 cm😦
過程真係超級痛,痛到唔識形容,好似俾人係咁捅咁,都整左成粒幾兩粒鐘
但完左之後見抽得700ml比上網睇人地抽少好多(仲要我係84cm肚一定大把肉俾佢抽)
之後佢地話我腫脹期要等,大家有抽過既一般等幾耐散腫?特別係試過喺個間抽過既。

依家都抽完兩個幾月,1cm都無少到,佢地話好正常,因為有硬塊,係咁叫俾錢做機,話快啲散硬塊,做十次都未散,但明明我除左硬塊己經好前以前咁隨手捏到成大舊肥肉。。。。佢地係咁話好正常。。。
上腹舊肉其實都覺得無硬塊,1cm都無減過,佢話其實醫生唔會抽上面,只會係咁依抽一兩下,因為近內臟😂😂(咁又收我上腹錢?成20k)。。。
依家過咗咁耐都無變過。。。係正常定其實已經衰左,求經驗分享

熱賣及精選
點解你會痛到咁?正常會用睡眠麻醉先做到抽脂,你有冇見到麻醉師在場😳😳,我幾年前做抽脂做埋自體脂肪注胸,抽大腿位,正常抽完會好明顯度到瘦左,唔洗度睇都睇到瘦嫁

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-11-20 09:40 PM 發表

點解你會痛到咁?正常會用睡眠麻醉先做到抽脂,你有冇見到麻醉師在場😳😳,我幾年前做抽脂做埋自體脂肪注胸,抽大腿位,正常抽完會好明顯度到瘦左,唔洗度睇都睇到瘦嫁
佢話香港無資源睡眠麻醉,只可以局部
所以做既時候好清醒同痛
話亦都方便你太痛識叫停個醫生😂所以成日都好痛

引用:
原帖由 扶弦 於 2020-11-21 08:46 AM 發表

同求,點冇人
你都係同一間嗎?佐敦

引用:
原帖由 豆腐皮蛋 於 2020-11-21 08:11 PM 發表

佢話香港無資源睡眠麻醉,只可以局部
所以做既時候好清醒同痛
話亦都方便你太痛識叫停個醫生😂所以成日都好痛
好彩你冇事,佢哋係唔係傻架,我係香港做,有睡眠麻醉,有麻醉師,價錢幾年前做相比而家算平,你個間局部麻醉幫你做抽脂.....好恐怖,好彩你人冇事

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-11-21 09:20 PM 發表

好彩你冇事,佢哋係唔係傻架,我係香港做,有睡眠麻醉,有麻醉師,價錢幾年前做相比而家算平,你個間局部麻醉幫你做抽脂.....好恐怖,好彩你人冇事
但佢地好似不嬲都係咗樣做左好多年🥺🥺🥺

引用:
原帖由 豆腐皮蛋 於 2020-11-23 01:28 PM 發表

但佢地好似不嬲都係咗樣做左好多年🥺🥺🥺
😨😨我未聽過肚做環抽可以局部麻醉,聽到都覺得恐怖,唔怪得收你六萬幾,佢skip左麻醉師同身體檢查費用,好危險,你應該開名等人唔好去

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-11-24 05:35 PM 發表

😨😨我未聽過肚做環抽可以局部麻醉,聽到都覺得恐怖,唔怪得收你六萬幾,佢skip左麻醉師同身體檢查費用,好危險,你應該開名等人唔好去
身體檢查?又真係好似無🤣🤣🤣好似有拮手指

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-11-20 09:40 PM 發表

您好,因是新手不能send訊息,請問是否香港抽,可pm資料嗎? 感謝

引用:

可pm係邊做嗎?thx 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]