• 瀏覽: 7,173
  • 回覆: 130
  • 追帖: 2
我個女助手 (利申:真係女性,唔係有J女助手) ,30多歲,結左婚,有個女,做事醒目,辦事能力強 (有時我覺得佢應該做我上司),人緣好, 樣一般,身段一般,把聲幾靚,長髮,有長腿。唔知我係咪結婚太耐及太悶,或想有番溝女嘅感覺,我明知冇可能,但係我又成日撩佢,成日同佢 whatsapp, 佢係公司 OT, 我都陪佢,成日掛住佢,好關心佢,對佢好細心。

我朋友勸我唔好,始終人地有老公,會好煩,其實我都知冇結果,冇可能。 我都唔知自己做緊乜,我係咪只想挑戰自己,呃蝦條,撞。。。當局者迷,好迷失。大家可以分析下我內心!!!

師兄,都係逼自己早啲翻歸陪老婆啦,人地有老公架

引用:
原帖由 油站加加速筍盤 於 18-11-2020 02:55 PM 發表

師兄,都係逼自己早啲翻歸陪老婆啦,人地有老公架
我都知,所以我唔會太過火。 我明知冇可能,但我又忍唔住撩佢(好在佢冇主動撩番我,否則出事) ,我朋友已經叫我唔好。

佢地話我結婚太耐,生活冇衝擊,所以就亂咁諗嘢。

引用:
原帖由 Blue_Ivy 於 2020-11-18 02:54 PM 發表

我個女助手 (利申:真係女性,唔係有J女助手) ,30多歲,結左婚,有個女,做事醒目,辦事能力強 (有時我覺得佢應該做我上司),人緣好, 樣一般,身段一般,把聲幾靚,長髮,有長腿。唔知我係咪結婚太耐及太悶,或想有番溝女嘅感覺,我明知冇可能,但係我又成日撩佢,成日同佢 whatsapp, 佢係公司 OT, 我都陪佢,成日掛住佢,好關心佢,對佢好細心。

我朋友勸我唔好,始終人地有老公,會好煩,其實 ...
你自己都覺得係呃蝦條

引用:
原帖由 cclia716 於 18-11-2020 03:04 PM 發表

你自己都覺得係呃蝦條
可能係哪,但其實我可以搵141搞掂,但遍遍又作死

引用:
原帖由 Blue_Ivy 於 2020-11-18 02:54 PM 發表

你應該係撞咗邪呀!

盡快搵個師父搞搞去啦!

引用:
原帖由 Blue_Ivy 於 2020-11-18 03:07 PM 發表

可能係哪,但其實我可以搵141搞掂,但遍遍又作死

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 18-11-2020 03:08 PM 發表

你應該係撞咗邪呀!

盡快搵個師父搞搞去啦!
我朋友住天主教徒,佢都係咁講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Blue_Ivy 於 2020-11-18 14:54 發表

分析條毛咩,有個年輕女人係你面前除晒衫,你咪一檥J硬。

引用:

將心比心,如果你老婆都係咁,你會點呢?

睇唔睇到呀?你老婆條腰喺另外一個男人嘅臂彎嘅輕撫之下,顯得幾咁自然,幾咁風情萬種?

你睇吓你老婆面上嘅笑容,大方得嚟係幾咁燦爛,笑得幾咁開心呀。

你試諗吓你老婆上一次對住你咁樣笑係幾時?係咪已經唔記得咗呢?

師兄,回頭是岸把啦!

引用:
原帖由 minishopshop 於 18-11-2020 03:20 PM 發表

分析條毛咩,有個年輕女人係你面前除晒衫,你咪一檥J硬。
咁又係,但溝既過程好玩

引用:
原帖由 Blue_Ivy 於 2020-11-18 03:01 PM 發表

我都知,所以我唔會太過火。 我明知冇可能,但我又忍唔住撩佢(好在佢冇主動撩番我,否則出事) ,我朋友已經叫我唔好。

佢地話我結婚太耐,生活冇衝擊,所以就亂咁諗嘢。
好簡單啫😂你試想像你自己老婆比狗公撩😋你會有乜感覺😛

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2020-11-18 03:35 PM 發表

好簡單啫😂你試想像你自己老婆比狗公撩😋你會有乜感覺😛
我已經形容左比樓主聽,希望佢醒覺。

其實我可以繼續形容落去 😂😅

引用:
原帖由 冬寒珍貴的理想 於 2020-11-18 03:37 PM 發表

我已經形容左比樓主聽,希望佢醒覺。

其實我可以繼續形容落去 😂😅
希望佢唔會覺得,老婆比狗公撩會自我感覺良好啦

回覆 引用 TOP

樓主你太悶所以想搵新衝擊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]