• 瀏覽: 1,816
  • 回覆: 19
見最近啲同事化妝越嚟越濃,應該係想遮實眼袋嗰啲,但近得越厚其實睇落真係會好老態…同埋D紋會仲明顯左

回覆 引用 TOP

好同意,但冇計㗎wo,我25前眼袋眼紋都唔明顯,之後皮膚鬆得好快sosad

遮瑕都越搽越厚啦,唔搽仲衰,過唔到自己!

係嫁,淡妝D好

回覆 引用 TOP

其實搞好個底先啦 咁化法咪治標唔治本,我而家都30+,特登做ultherapy做埋近眼既保養,妝都唔洗落好厚,一次過搞掂,睇落仲精神!

唔鐘意濃妝,遮到瑕疵就夠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Emilythestrange 於 2020-11-23 03:34 PM 發表

其實搞好個底先啦 咁化法咪治標唔治本,我而家都30+,特登做ultherapy做埋近眼既保養,妝都唔洗落好厚,一次過搞掂,睇落仲精神!
ultherapy可以做眼位?

引用:
原帖由 clare311 於 2020-11-19 05:00 PM 發表

好同意,但冇計㗎wo,我25前眼袋眼紋都唔明顯,之後皮膚鬆得好快sosad
我都覺...焗住要用concealer啦...d精華都好似無咩用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chilong2233 於 2020-11-20 06:38 PM 發表

遮瑕都越搽越厚啦,唔搽仲衰,過唔到自己!
係呀,最老係隻眼...其他都可以遮下sad

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Emilythestrange 於 2020-11-23 03:34 PM 發表

...我都有同問

可以做眼尾呢啲位既咩...真係唔知
醫生先得?會唔會好覺呀

引用:
原帖由 chanmissmiss 於 2020-11-23 04:10 PM 發表

ultherapy可以做眼位?
係呀!淨係信得過專業醫生做,所以先去cosmax jaaa!1.5mm可以做。不過要搵信得過既地方同醫生

引用:
原帖由 鹹蛋黃加鹹蛋 於 2020-11-23 07:14 PM 發表

...我都有同問

可以做眼尾呢啲位既咩...真係唔知
醫生先得?會唔會好覺呀
你可以睇我上一個comment呀
做嗰時ultherapy 1.5mm仲有半價面同眼,當感受下都扺XD,點知效果同佢地咁出名真係成正比!
唔會好唔自然,係細紋會少左~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Emilythestrange 於 2020-11-24 04:33 PM 發表

係呀!淨係信得過專業醫生做,所以先去cosmax jaaa!1.5mm可以做。不過要搵信得過既地方同醫生
正wo,半價仲有冇?refer可以嗎??

主題標籤 #化妝
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]