• 瀏覽: 67,253
  • 回覆: 167
  • 追帖: 2
你男朋友上左去你女朋友屋企?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2020-11-17 03:56 PM 發表

話說我係同我女朋友出面租屋住
有晚我OT但係漏咗啲嘢喺屋企 咁我又唔算遠咪返去拎
點知我一開門就見到有個男人坐咗喺梳化 有著衫但係下身得條孖煙通
之後我問你係邊個 我女朋友就衝忙忙咁走過嚟同我講: 吖 佢係我同事啊~
佢話因為佢岩岩食唔小心倒瀉嘢落佢度 碌親佢 所以叫佢上去順便俾D藥佢搽
洗洗條褲..

雖然我眼見個男仔真係有紅左一撻 而且佢地都有著衫 冇 ...
引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2020-11-17 03:56 PM 發表

返屋企驚見女朋友個男同事只著孖煙通

點知我一開門就見到有個男人坐咗喺梳化 有著衫但係下身得條孖煙通
之後我問你係邊個 我女朋友就衝忙忙咁走過嚟同我講: 吖 佢係我同事啊~
佢話因為佢岩岩食唔小心倒瀉嘢落佢度 碌親佢 所以叫佢上去順便俾D藥佢搽
洗洗條褲..

雖然我眼見個男仔真係有紅左一撻 而且佢地都有著衫 冇扑過嘢既痕跡
但我硬係覺得佢地有揸過波之類 我最後選擇左信佢地
仲請個男仔飲左罐啤酒
帽事嘅!  

回覆 引用 TOP

引用:

洗洗條褲..

雖然我眼見個男仔真係有紅左一撻 而且佢地都有著衫 冇 ...
樓主甘反常? 正常情況下,條佬唔俾人分屍已經偷笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半頁正路人 於 2020-11-17 04:04 PM 發表

帽事嘅......
中文字真係博大精深

回覆 引用 TOP

揸波帽事,冇中出就好啦

佛渡有情

回覆 引用 TOP

你個頭上都可以跑馬嘞。

引用:
原帖由 持久男 於 2020-11-17 04:42 PM 發表

可以3P啦
咁你仲有興趣下到去嘴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無限輪迴的宇宙 於 2020-11-17 06:10 PM 發表

有晚OT...!?
咁佢有冇向你解釋位男同事
點解咁橋趁你OT既時候上左你屋企呢?
唔小心倒瀉嘢?上去順便俾D藥佢搽!?
順便!?咁本來係要做咩架?講大話?
問題係...點紅左一撻?搽蕃茄醬?
洗褲?點解唔直接換褲呢?冇錢?
孖煙通巳經係一個問題...當自己屋企?

你事發前肯定有跟女友提起過當晚要OT,
而女友聽後就決定要 綠 你了...

「男女共處一室,多方必有閃 ...
點解你打的字可以識認顏色

回覆 引用 TOP

女友派帽>< 樓市夠唔夠佢同事靚仔

回覆 引用 TOP

佢地可能真系當時未上床,因為剛吃完飯,抖下先,你仲系諗下點解可以有男人趁你唔起度,來你屋企?一般細膽點人會去開房,衹有無恥大膽。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 arcadiang 於 2020-11-17 07:50 PM 發表

我上次在別人家也是這樣 不過搞完啦😛😛😛😛
原來你就係樓主屋企個孖煙通男  

回覆 引用 TOP

引用:

洗洗條褲..

可能你除了女友條底環,會見到D白色藥膏係佢下面流出來。

回覆 引用 TOP

一定係做完愛,著條孖煙筒係梳化抖下,樓主同條女分手啦,可能已經做過好多次你唔知者。

回覆 引用 TOP

倏友下面紅咗,可能比你條女含完。

回覆 引用 TOP

無啦啦做咩要上黎屋企食野,有冇問下佢點解?

一個平民會計師

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]