• 瀏覽: 80,578
  • 回覆: 177
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 威廉PO 於 2020-11-19 08:02 AM 發表

張床,可能都倒濕左一達。。。西水。
唔通係因為衝紅燈而......

熱賣及精選
兩皇一后正啊,咁佢前後窿都可以塞到不要不要的

引用:
原帖由 dan_dan524 於 2020-11-18 08:25 AM 發表

屋企又無人,正常女仔都吾會隨便帶男性朋友返屋企,何況佢有男朋友添。
同意,屋企無人重帶返去,又唔知會聲男朋友,又只係著孖煙通(真係倒左野要除都拎條毛巾比人遮遮點會就咁坐梳化),太瞹昩,就算今次無野之後都好有可能會有野

帽事帽事

點會無嘢

3個男人共處一室著唔著褲都無所謂啦

搽咗ky 皮膚敏感
當共享單車

我同意各位ching嘅睇法,帽事嘅

還要你攞出啤酒來同佢飲
姐是你返去時屋企無咩飲品  水杯咯

你好認得wor   來到屋企搞還認得

我上年都見我屋企對面有條女
半夜12點昨晚   在窗邊同一個路邊人   叫個人走一樣   還搖頭   招手叫人走

佢老公或者男朋友又在屋企……

你估會唔會你同女朋友講  今晚我ot   你女朋友就叫佢返屋企玩啦?

唔是做乜女朋友咁急   因為佢第一反應就是認為你知道咗

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2020-11-17 03:56 PM 發表

話說我係同我女朋友出面租屋住
有晚我OT但係漏咗啲嘢喺屋企 咁我又唔算遠咪返去拎
點知我一開門就見到有個男人坐咗喺梳化 有著衫但係下身得條孖煙通
之後我問你係邊個 我女朋友就衝忙忙咁走過嚟同我講: 吖 佢係我同事啊~
佢話因為佢岩岩食唔小心倒瀉嘢落佢度 碌親佢 所以叫佢上去順便俾D藥佢搽
洗洗條褲..

雖然我眼見個男仔真係有紅左一撻 而且佢地都有著衫 冇 ...
信就會再有下次,有機會打鑊佢都吾打,送上門搞你條女都硬得落,真係冇用

引用:
原帖由 巴士落漠廁紙 於 2020-11-17 10:47 PM 發表

你個頭上都可以跑馬嘞。
青青草原

引用:
原帖由 無限輪迴的宇宙 於 2020-11-17 06:10 PM 發表

有晚OT...!?
咁佢有冇向你解釋位男同事
點解咁橋趁你OT既時候上左你屋企呢?
唔小心倒瀉嘢?上去順便俾D藥佢搽!?
順便!?咁本來係要做咩架?講大話?
問題係...點紅左一撻?搽蕃茄醬?
洗褲?點解唔直接換褲呢?冇錢?
孖煙通巳經係一個問題...當自己屋企?

你事發前肯定有跟女友提起過當晚要OT,
而女友聽後就決定要 綠 你了...

「男女共處一室,多方必有閃 ...
點樣做到明知膠post都可以覆得咁認真?

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2020-11-17 03:56 PM 發表

話說我係同我女朋友出面租屋住
有晚我OT但係漏咗啲嘢喺屋企 咁我又唔算遠咪返去拎
點知我一開門就見到有個男人坐咗喺梳化 有著衫但係下身得條孖煙通
之後我問你係邊個 我女朋友就衝忙忙咁走過嚟同我講: 吖 佢係我同事啊~
佢話因為佢岩岩食唔小心倒瀉嘢落佢度 碌親佢 所以叫佢上去順便俾D藥佢搽
洗洗條褲..

雖然我眼見個男仔真係有紅左一撻 而且佢地都有著衫 冇 ...
哩D問題其實好易解決
你想繼續同佢一齊就選擇絶對信任。
選擇唔信就立即分手。
騎係中間玩懷疑只會令感情岀現裂痕,最終都係分手。
所以遇上哩種情況你需要問自己仲係咪想同對方繼續一齊就得。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]