• 瀏覽: 6,276
  • 回覆: 44
引用:
原帖由 dunaskmela 於 2020-11-17 11:41 AM 發表

近排有個舊同學飯局,見返好多以前嘅大學同學
點知我竟然係飯局入面見到有個明明都係生左bb嘅大學同學,
近望皮膚仲keep得好好,著衫仲好少女,一d都冇個陣師奶味…
我真係好羨慕> <  心諗明明我同佢同年紀,點解可以差咁遠
特別係皮膚方面,我自從生左之後真係膚色暗啞左,皺紋都出曬黎
我發誓我都要發奮搣甩陣師奶味!! 大家一齊幫我加油!
好,你要加油呀💪

熱賣及精選
引用:
原帖由 3think 於 2020-11-17 12:48 PM 發表

我只想知你對波波keep得好d,還是佢對波波keep得好d?🙏
為樓主加油,唔好成日只講波

做師奶好過做婆仔

C9都有市場,唔洗克意扮少女。
但女人保養keep fit真係唔懶得,否則好難返轉頭

GEL甲會好少女

引用:
原帖由 dunaskmela 於 2020-11-17 11:41 AM 發表

近望皮膚仲keep得好好,著衫仲好少女,一d都冇個陣師奶味…
人比人,比死人。女人就系喜歡煩埋呢d野。

想改善自己當然可以,但冇必要同人比。

引用:
原帖由 完美zd 於 2020-11-18 12:32 PM 發表

為樓主加油,唔好成日只講波
其實我意思係如果身材keep得好就吾會有師奶味

引用:
原帖由 3think 於 2020-11-18 03:15 PM 發表

其實我意思係如果身材keep得好就吾會有師奶味
應該都係嘅

Try bathing with pomelo leaves which can be bought from wet market. This will deodorize your c9 smell also prevent from ghost.

加油

留名學嘢

師奶味先好🤣

引用:

呢啲嘢冇話乜唔乜嘅,做返自己啦就最好。

引用:

加油。

整容,買靚衫靚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]