• 瀏覽: 983
  • 回覆: 16
原本諗住等上一季skincare空瓶左先買,
但呢幾日皮膚已經乾到唔可以再等
上年跟朋友開始試下用護膚油,感覺都幾保濕,可惜就d笠得濟
今年想再挑戰一下,買多枝油性嘅skicare,你地有冇好推介?感謝

回覆 引用 TOP

你有冇用過double serum?聽人講好似都唔錯咁

Dior

引用:
原帖由 小肥連 於 2020-11-29 10:01 PM 發表

Dior
dior邊隻? sis有用開?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 orangejuiccccce 於 2020-11-17 03:16 PM 發表

嬌韻詩蘭花油
我上官網睇見仲有幾隻護理油,其他個幾款有冇sis試過?

引用:
原帖由 dunaskmela 於 2020-11-25 05:00 PM 發表

你有冇用過double serum?聽人講好似都唔錯咁
未用過啊~
不過都成日聽人提起,真係好好用嘅?

引用:
原帖由 balandtim 於 2020-11-30 01:18 PM 發表

我上官網睇見仲有幾隻護理油,其他個幾款有冇sis試過?
L’huile souveraine

回覆 引用 TOP

科顏氏金盞花

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 balandtim 於 2020-11-30 01:21 PM 發表

未用過啊~
不過都成日聽人提起,真係好好用嘅?
好用架 佢係水mix油嘅質地,幫皮膚補水補油
搽上面都唔會笠,一陣就吸收曬
keep住用都會明顯睇到皮膚firm左,皺紋都淡d

引用:
原帖由 youburnwithus 於 2020-12-1 04:47 PM 發表

好用架 佢係水mix油嘅質地,幫皮膚補水補油
搽上面都唔會笠,一陣就吸收曬
keep住用都會明顯睇到皮膚firm左,皺紋都淡d
幾錢啊?本身我都有用開佢嘅防曬,有d興趣想入手try try

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]