• 瀏覽: 4,673
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
人前人後二個樣,仔面前就做到對你好好;轉個頭就喺度數你不是,煮餐飯去迎合佢口味都話難食,同三姑六婆面前都已經好俾面都仲要丫支丫gor;各位sis有咩好方法可解決

話難食咪仲好
幾驚佢話好食日日叫你上去煮
煮得難食唔駛煮
做得唔好唔駛做

回覆 引用 TOP

如果唔係一齊住咪鬼理佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jess3024 於 2020-11-16 11:52 PM 發表

人前人後二個樣,仔面前就做到對你好好;轉個頭就喺度數你不是,煮餐飯去迎合佢口味都話難食,同三姑六婆面前都已經好俾面都仲要丫支丫gor;各位sis有咩好方法可解決
盡量避開佢,少見面。

回覆 引用 TOP

你哋係同一類人,諗吓你自己,一樣係人前刻意逢迎,人後網絡公審。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jess3024 於 2020-11-16 11:52 PM 發表

先檢討自己的㕑藝,你唔俾人哋評價你的煑食水平,只係話人的不是,有冇虛心向老人家請指點?

回覆 引用 TOP

諗下自己幾多歲,仲有冇可能搵到第二個男人娶你,有就飛咗而家條仔,搵過第二個奶奶。
冇就凡事留一線,平時少相見,見到就落力啲做戲擦鞋,你做足表面工夫佢都唔好意思反你枱。仲有,老人家點都儲落少少,你做戲擦鞋冧得佢掂,話唔定未來奶奶有身家分俾你。

回覆 引用 TOP

8個月前仲A0
分手啦

引用:
原帖由 小骨仔 於 2020-11-17 06:38 PM 發表

8個月前仲A0
分手啦
人哋咁難得搵到真命天子咁快叫人分手
梗係叫佢未來老公, 同佢媽媽脫離母子關係
喺佢嘅世界咁樣先至啱聽

引用:

轉個頭數你不是,你點知道邊個講你聽?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hongkit1980 於 2020-11-18 03:58 PM 發表

人哋咁難得搵到真命天子咁快叫人分手
梗係叫佢未來老公, 同佢媽媽脫離母子關係
喺佢嘅世界咁樣先至啱聽
分手就唔好分手,查啲是非來源邊個講佢聽。

回覆 引用 TOP

你唔係孤獨既, 忍下啦~ 忍忍下就慣架啦~
冇事少D見, 叫佢寶貝仔日日打番去問候佢老母~

回覆 引用 TOP

引用:

其實佢可以直接係面前就鬧你,無啦啦忍住等人走了先話你。

回覆 引用 TOP

奶奶憎你,將來好艱難

回覆 引用 TOP

引用:

既然係未來 . 即係你重有話事權 . 你又點解要煩 .

最多就係唔嫁 .

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]