• 瀏覽: 7,202
  • 回覆: 36
引用:
原帖由 RReenn 於 2021-3-11 08:44 PM 發表

我做FLX, check過是正貨機同頭, 有敷麻, 係熱但又未至於忍唔到, 我又唔覺得似俾煙頭辣, 係Jawline位痛D
你敷左麻就梗係唔痛啦~我無敷麻膏,話第4代要睇你皮膚忍受到既程度調高低,達致最佳刺激。咁你知唔知自己打咩度數??

熱賣及精選
引用:
原帖由 milktmn 於 2021-3-11 08:54 PM 發表

你敷左麻就梗係唔痛啦~我無敷麻膏,話第4代要睇你皮膚忍受到既程度調高低,達致最佳刺激。咁你知唔知自己打咩度數??
點解唔敷麻嘅? 我又唔係完全唔痛, 都會覺得熱嘅~ 我打3.0咋~

引用:
原帖由 RReenn 於 2021-3-11 09:02 PM 發表

點解唔敷麻嘅? 我又唔係完全唔痛, 都會覺得熱嘅~ 我打3.0咋~
我有d位可以上到3.5-4. 皮膚薄既地方就落到2.5. 我係去B記做,顧問話因應皮膚不同受熱程度調節達致最佳刺激。佢話都有客唔想痛而要求敷麻…但佢話無咁好囉

引用:
原帖由 milktmn 於 2021-3-11 09:13 PM 發表

我有d位可以上到3.5-4. 皮膚薄既地方就落到2.5. 我係去B記做,顧問話因應皮膚不同受熱程度調節達致最佳刺激。佢話都有客唔想痛而要求敷麻…但佢話無咁好囉
有d treatment係敷麻無咁好, 我個顧問同醫生又無咁講, 我做完即刻有效果~

引用:
原帖由 RReenn 於 2021-3-12 08:57 PM 發表

有d treatment係敷麻無咁好, 我個顧問同醫生又無咁講, 我做完即刻有效果~
其實我想問: 你唔係做開ulthera咩?幾時開始做埋thermage flx??

引用:
原帖由 milktmn 於 2021-3-12 11:45 PM 發表

其實我想問: 你唔係做開ulthera咩?幾時開始做埋thermage flx??
我之前做韓版hifu咋,thermage同hifu唔同功效,未試過咪試下囉!

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-11-21 09:23 PM 發表

Flx $19800 ,900發,可以揀醫生做,呢口價我覺得平
nxxm 新客價錢? 我有fd去左打,佢話個男醫生打得好,但要等醫生時間,我已經唔係新客冇問幾錢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]