• 瀏覽: 935
  • 回覆: 12
  • 追帖: 2
可唔可以分享下thermatrix開plan幾錢啊?
同埋thermage flx 一次幾錢? thermage真係一次可以keep一年?

我諗緊join thermatrix定係thermage flx

回覆 引用 TOP

Thermage flx

引用:
原帖由 qqnqq 於 2020-11-17 04:15 PM 發表

Thermage flx
你個plan幾錢啊?

回覆 引用 TOP

thermage我通常做一次都keep成年
近排買左個係thermage flx 450rep+ulthera 58rep
大概$13XXX, 送collagen xp 都幾抵

引用:
原帖由 yoyolam98 於 2020-11-18 05:00 PM 發表

thermage我通常做一次都keep成年
近排買左個係thermage flx 450rep+ulthera 58rep
大概$13XXX, 送collagen xp 都幾抵
可唔可以pm我係邊間?
我做開嗰間facial要20000 600法, 治療師打,我覺得有啲貴

引用:
原帖由 stitch0910ng 於 2020-11-18 11:05 PM 發表

可唔可以pm我係邊間?
我做開嗰間facial要20000 600法, 治療師打,我覺得有啲貴
PM左你可以參考下

回覆 引用 TOP

做thermage flx!!!價錢如果面加眼就肯定要超過2萬…我上個月打面頸900發+眼450發,治療師打,約25K, 會送2次collagen xp

Flx $19800 ,900發,可以揀醫生做,呢口價我覺得平

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-11-19 10:46 PM 發表

做thermage flx!!!價錢如果面加眼就肯定要超過2萬…我上個月打面頸900發+眼450發,治療師打,約25K, 會送2次collagen xp
25k有小小貴,應該唔會考慮

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-11-21 09:23 PM 發表

Flx $19800 ,900發,可以揀醫生做,呢口價我覺得平
20k 醫生打okay窩,可唔可以pm我資料!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stitch0910ng 於 2020-11-22 10:37 PM 發表

25k有小小貴,應該唔會考慮
你當2年做一次,約每個月1千蚊囉

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-11-22 10:42 PM 發表

你當2年做一次,約每個月1千蚊囉
唔係keep到1年咩 2年又唔錯窩

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]