• 瀏覽: 7,267
  • 回覆: 36
引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-11-21 09:23 PM 發表

Flx $19800 ,900發,可以揀醫生做,呢口價我覺得平
價錢幾合理,可以俾醫生資料給我嗎?謝謝🙏🏻

熱賣及精選
可否PM我呢, 想問包唔包眼呢? Thank you

引用:
原帖由 nicsetab 於 2020-12-5 01:46 PM 發表

可否PM我呢, 想問包唔包眼呢? Thank you
打眼我覺得用專打眼嘅thermage 頭打好d, 900法打面+頸岩岩好喇

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-12-6 12:10 AM 發表

打眼我覺得用專打眼嘅thermage 頭打好d, 900法打面+頸岩岩好喇
咁咪要用2個頭??? 打眼果頭只有450發…

引用:
原帖由 yanyan0108 於 2020-11-21 09:23 PM 發表

Flx $19800 ,900發,可以揀醫生做,呢口價我覺得平
想問邊間做,可唔可以pm 我

thermatrix無thermage咁好,見到出面有d今個月做promotion好平,唔知有無附帶條款

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-11-19 10:46 PM 發表

做thermage flx!!!價錢如果面加眼就肯定要超過2萬…我上個月打面頸900發+眼450發,治療師打,約25K, 會送2次collagen xp
請問可以pm醫生資料我嗎?

引用:

請問可以pm醫生資料我嗎

效果如何?
可否PM醫生資料?

引用:
原帖由 yoyolam98 於 2020-11-18 05:00 PM 發表

thermage我通常做一次都keep成年
近排買左個係thermage flx 450rep+ulthera 58rep
大概$13XXX, 送collagen xp 都幾抵
too cheap 有啲信唔過沒偷工減料

我試做過FLX第四代,喺DR REXXXX,唔痛,醫生做,值得試

唔痛???你有敷麻膏??

以前第一、二代就會痛同紅,但我做嗰時已是第四代,可能有小小熱但唔會點痛

引用:
原帖由 kchan0474 於 2021-3-11 01:35 PM 發表

以前第一、二代就會痛同紅,但我做嗰時已是第四代,可能有小小熱但唔會點痛
我都係做第4代,好似俾煙頭辣咁,點會唔痛你部應該係假機?

引用:
原帖由 milktmn 於 2021-3-11 02:52 PM 發表

我都係做第4代,好似俾煙頭辣咁,點會唔痛你部應該係假機?
我做FLX, check過是正貨機同頭, 有敷麻, 係熱但又未至於忍唔到, 我又唔覺得似俾煙頭辣, 係Jawline位痛D

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]