• 瀏覽: 1,544
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
同女朋友拍咗拖幾年大家都打算結婚生小朋友,我同佢大家都係各自同緊媽媽住,結婚後佢希望我可以搬去同佢同埋佢媽住,我自己唔係咁想因為我自己同埋我媽住緊公屋,而佢屋企係住緊私人物業,作為男嘅我當然想佢搬入我度住,但佢話佢唔會,結果因為咁大家最後分手收場

相見好,同住難

好可惜
諗到生小朋友呢步,其實都好投契相愛
居然因為呢個問題分手...
我覺得係咪可以挽回一下

回覆 引用 TOP

你個問題係無錢。。。
無錢就一係遲D先結,一係租屋住兩年先。
女人係天敵,老婆同阿媽一齊住,一定會好大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lampard88 於 2020-11-16 07:43 AM 發表

同女朋友拍咗拖幾年大家都打算結婚生小朋友,我同佢大家都係各自同緊媽媽住,結婚後佢希望我可以搬去同佢同埋佢媽住,我自己唔係咁想因為我自己同埋我媽住緊公屋,而佢屋企係住緊私人物業,作為男嘅我當然想佢搬入我度住,但佢話佢唔會,結果因為咁大家最後分手收場
住開私樓 點習慣公屋生活? 好正常。

回覆 引用 TOP

都是住公屋的錯!😓

回覆 引用 TOP

貧賤夫妻百事哀!

回覆 引用 TOP

婚前問題出現,總比婚後雞飛狗跳好

回覆 引用 TOP

要互相遷就先得,咁就分開左喇?

一個平民會計師

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

所以話難忍慘
特別係窮難忍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-11-16 09:24 AM 發表

相見好,同住難
系嘅,隨着時間會和很多矛盾出現

回覆 引用 TOP

兩個搬出去啦
重同兩邊老母住
難聽啲等離婚架咋
自己唸啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lampard88 於 2020-11-16 07:43 AM 發表

冇銭係咁架啦
所以我老虎都讀書,
向上爬,揾到多少先識女仔

引用:

無辦法..吾通叫人地搬入去你果度公屋居住咩>?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]