• 瀏覽: 843
  • 回覆: 6
姐妹們,我已經肥咗3x年,冇自律,所以想搵個營養師睇實自己,最近有向FB問過價錢,由1800-3200,唔知怎樣揀好。
希望大家俾哋意見或者講D經驗俾我聽
感謝

駛咩比錢呀 戒甜 控制飲食 做負重訓練 自己執行
我用一年由88kg減到74kg 減左30磅以上 而且無復肥

PS.183cm

引用:
原帖由 凡間平平回覆 於 2020-11-16 07:16 AM 發表

姐妹們,我已經肥咗3x年,冇自律,所以想搵個營養師睇實自己,最近有向FB問過價錢,由1800-3200,唔知怎樣揀好。
希望大家俾哋意見或者講D經驗俾我聽
感謝
「無自律」係死症

搵邊個都無用

營養師嗰啲餐單你上網都搵到

問題你有無紀律去跟

營養師唔會24小時喺你身邊的

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 spike 於 2020-11-16 08:52 AM 發表

駛咩比錢呀 戒甜 控制飲食 做負重訓練 自己執行
我用一年由88kg減到74kg 減左30磅以上 而且無復肥

PS.183cm
x2

戒糖,戒澱粉

帶氧運動+負重訓練

最重要係將呢啲野變成習慣

唔係為減肥而做

而係本身習慣要做

咁就唔會有復肥問題

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

附件

Screenshot_20201119_201046.jpg(102.28 KB)

2020-11-19 08:27 PM

Screenshot_20201119_185929_com.taobao.taoshehui.jpg(61.17 KB)

IMG_20201119_194305.jpg(268.28 KB)

IMG_20201104_182534.jpg(189.93 KB)

真系有用呀

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]