• 瀏覽: 2,466
  • 回覆: 49
我發現99.9%既女人到係選擇金錢~~~~~~~本身有錢既就唔會貪錢
同埋999.9%既女人到係鍾意樣靚

唯一 100% 就係 逢貼必膠⋯

回覆 引用 TOP

如果你係男人就會覺得女人選擇金錢
如果你係女人就好肯定自己選擇愛情

引用:
原帖由 古時遇到了表哥 於 2020-11-15 12:24 PM 發表

金錢系好實際嘅,只能夠話呢個人嘅揀,無可厚非!
的確錢係我一生人到搵唔到女人既主因
一個無錢既人~~~~機本上時間到俾工作控制佐自己既一生~~~~應該連想溝女既時間到無~~~~~~人最黃金既溝女時間係20至30~~~~~~~但係好多人E段時間到係俾工作控制佐~~~~拎唔到時間出黎溝女

引用:
原帖由 reversi_tiger 於 2020-11-15 11:31 AM 發表

如果你係男人就會覺得女人選擇金錢
如果你係女人就好肯定自己選擇愛情
錯~~~~~~~~女人真係好貪錢~~~~~~~~~有錢既女人到唔會搵一個窮過自己既女人

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-11-15 02:53 PM 發表

錯~~~~~~~~女人真係好貪錢~~~~~~~~~有錢既女人到唔會搵一個窮過自己既女人
因為你係男人先咁覺得

引用:
原帖由 reversi_tiger 於 2020-11-15 05:42 PM 發表

因為你係男人先咁覺得
錯~~~~~應該係因為我係樣衰既男人先咁覺得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-11-15 09:46 AM 發表

我發現99.9%既女人到係選擇金錢~~~~~~~本身有錢既就唔會貪錢
可能係啲

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-11-15 09:46 AM 發表

師兄,無錢的話無女朋友好過有女朋友。
我同女朋友一齊,一個月出去兩人食飯埋單近萬,而家啲女出去食晚飯都要食得唔太差,兩個人埋單四五百真系正常,一個月如果日日晚上都一齊,一個月花一萬開支系拍拖上面真系好正常,仲未計禮品之類的開支!
所以如果窮,真系一個月叫一次幾百蚊嘅雞好過,幾百蚊個樣同身材仲會好過自己搵嗰條女😂而且幾百蚊系可以換人,永遠都年輕貌美,但拍拖結婚嗰個系無得換,記住免費才是最貴的😂

所有野都係供求關係。。
好多扒都唔介意你無錢及樣衰,
不過你又介意人地係扒就無得好講。
你要食好西,就梗係要比得起錢先得啦。

引用:
原帖由 fwho 於 2020-11-16 10:44 AM 發表

所有野都係供求關係。。
好多扒都唔介意你無錢及樣衰,
不過你又介意人地係扒就無得好講。
你要食好西,就梗係要比得起錢先得啦。
C兄 講出左個人身道理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 完美zd 於 2020-11-15 11:08 PM 發表

可能係啲
經驗黎講~~~~~好多到係甘

因為女慨如果選擇愛情慨話萬一輸了自己乜都麼有

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]